jos manes bijo...

jos manes bijo…

SVEIKI. MAN LABAI SKAUDU IS VIENOS puses, nes kelios drauges manes nenori su savim, nes as joms darau konkurencija. kelios tai pasake i akis, o del kitu tai as taip manau. as tikrai turiu pakankamai draugu, ir keleta labai geru draugu, kurie bus visada su manim. bet man tikrai liudna, nes kai kurios merginos sako, kad nenori su manim niekur eiti, nes as tipo grazi, ir jos tures su manim konkuruoti del bernu. as tikrai nenoriu tu bernu ir visai nemanau kad esu kazkaip itin grazi…bet jos sau randa tikrai LABAI negrazias drauges ir dar be to kvailas. tada jos tikrai tures berna, kuri nori, nes jokios konkurencijos nebus… ar jums kazkas panasaus atsitiko? ka apie tai manot?

Pasigyrei ir gana.Cha cha

Siulau pasidaryti bjauria ir tada visos problemos ishsispres Taip Gerai
Arba vaikschiokite ten, kur nera bernu Mirkt … Men’s Factory ? Nekaltas Cha chaCha chaCha cha

Taip

bliamba, as nenoriu girtis visai, ir nemanau, kad esu grazi. as tik norejau jusu paklaust ka manot apie tas bobas? mane tikrai nervuoja, sukos
Kanda atsiprasau

tai dziaukis kad nors kiek draugiu turi…as tai neturiu praktiskai nei veinos, man taip tiesiai i akis niekas nepasako kaip tau bet pati suprantu nekvaila…

sorry uz nesupratima, bet blyn nu ir problemos pas jaunima, nu i nx Pavargęs

[quote]persefona rašė:
as tik norejau jusu paklaust ka manot apie tas bobas? mane tikrai nervuoja, sukos
Kanda atsiprasau
[/quote]

Aš tai manau, kad jos su tavimi ne dėl grožio nenori eiti, tik įžeisti bijo.TaipCha cha

nenusisnekek…ne jaunimo cia problemos, o moteru, kiekviena moteris kitoje mato arsia konkurente, cia jums ne rinkos ekonomika, cia visi metodai ir ginklai paleidziami i darba…

problemos, tai nu nx, o kai tau draugai tipo pasakytu, mes nenorim su tavim eit, nes visos mergos i tave spoxo ir mums nelieka jokiu? Liežuvis

[quote]persefona rašė:
problemos, tai nu nx, o kai tau draugai tipo pasakytu, mes nenorim su tavim eit, nes visos mergos i tave spoxo ir mums nelieka jokiu? Liežuvis
[/quote]

Cha chaCha chaCha cha

Tokia situacija apskritai neįsivaizduojama.Ne Čia iš fantastikos serijos.Taip

as irgi viena tokia pazystu, kuriai lygiai tokia pati situacija, ir ji tik juokias is to Juokiasi o siaip tur but cia ne drauges…Nekaltas

Karoce jei jau turi tokia PROBLEM, tai visur varyk viena ir pamatysi bernu bus nerealiai, ir tada visos drauges nores eiti tik su tavim, nes tu turesi nerealiai daug draugu!!!TaipTaipTaip

o man pvz vienai varyti tingisi…

Aš tai manau, kad jos su tavimi ne dėl grožio nenori eiti, tik įžeisti bijo.TaipCha cha

[/quote]

TaipMirktGal jos ne tokios grazios, bet mielos ir kulturingos, ir geda uz tokia kalba Nekaltas

Gal cia ne vien kalta grazi tavo isvaizda ???
Gal tavo charakteris baisus ir tu su draugem prie vaikinu negraziai ir nedraugiskai elgiesi arba jos tau nedrauges, (ne dar aisku priklauso nuo amziaus ju). Mirkt

yra buve ir ne viena syki. asq, skaudu,m kaip tau tai pasako gera drauge, bet is kitosa puses suvokiau, jog jos nera tikrai geros drauges, nes nepasitiki manimi. be to, isitikinau, kog su tokaiis zmonemis ateity bendrauti yra labai sunku, nes jos nepasitiki savimi, o kitais - juom labiau. tad galiu patarti tik tiek: gera drauge tavimi pasitikes ir neskaudins, o geru draugugali tureti tik 1 ar 2. gaila, bet taip jau yra.

Niu jeigu tau nereikia bernu tai tu gal pasigydyk jei tu lezbe tai ir gydimas nepades trenk su galva i siena ir bus ok Cha cha

[quote]sweetlips rašė:
o man pvz vienai varyti tingisi…
[/quote]

Tai sėdėk namie.Nekaltas Sanatorijoj nuwejsi į šokius "Kam per 60"TaipCha cha