jis ir ji
nu vat sedejom ir…kilo klausimas tiek vyrams tiek moterims kai moteris pagimdo nu prisideda ten keletas kg tai va kaip vyrai reaguoja tada i savo zmonas ar jos tampa tada dar artimesnes prisidejus kg ar jos tada jauciasi biski atstumtos savo vyreliu
ar tai problemos nera
svarbu kad myli ir psio
jei zmonai tai bet jei meiluzei tai
O kodel jau zmonai ? Kad kitam
i meiluzes netiktu?
todel kad zmona reikia myleti kas beatsitiktu
tik nepykit prasau vyrai (jus ir neturetumet -priprate)…bet na neveltui jus moterys svolociais vadina …
…kai patys pripampe alaus su savo pilvaukais plius dar su prakaituotom kojinem ir brandziu amzium tai savo zmonom vieninteliai ir nepakartojami … o patys norit ir zmonu supratingu ir meiluziu be lisnu kg.- ideliu… viena matai vienam tikslui, kita -kitam .
kiekvienam is salies matosi geriau, o vyrai daznai apie save nepagalvoja
aisku pagalvojam apie save kaip gi mes atrodysime salia apriebejusiu meiluziu ar zmonu
uz tai ir sekame atidziai kad jos nesustoretu
smilexx rašė:
tik nepykit prasau vyrai(jus ir neturetumet -priprate)…bet na neveltui jus moterys svolociais vadina …
…kai patys pripampe alaus su savo pilvaukais plius dar su prakaituotom kojinem ir brandziu amzium tai savo zmonom vieninteliai ir nepakartojami … o patys norit ir zmonu supratingu ir meiluziu be lisnu kg.- ideliu… viena matai vienam tikslui, kita -kitam .
Hmm ciuju pas tave tik nepyk pilna sikna feminizmo jei nuomone apie visus vyrus
…ne mano siknoj kitokiu dalyuku pilna …
tokio kaip ten f…f.f.nera -as gi jusu taip nepavdinau as sakau kad taip jus bunat pavadinti…na jus irgi
graziai palinksniuojat …bet ko ten pas jus uzpakalinej daly yra as nezinau …
Jei žmona yr turtas, tai jai didėjant, turto turėtų daugėt, ania? A turto daugėjant, žmona brangsta i mumi tampam bagotesni … Na, bent jau tep turėtų būt.
Musiau…
smilexx rašė:
…ne mano siknoj kitokiu dalyuku pilna …![]()
tokio kaip ten f…f.f.nera -as gi jusu
taip nepavdinau as sakau kad taip jus bunat pavadinti…na jus irgi
graziai palinksniuojat …bet ko ten pas jus uzpakalinej daly yra as nezinau …
hm…palinksniujam ir dar kaip palinksniuojam kai kurias bet va sorry dar nevedes …
Na man siek tiek pikta ant . Kaltinti moteri del pasikeitusios figuros po gimdymo tai kaip minimum slykstu…