Jimmy Eat World
myliu ju muzika. jums kajp?
nu klausyk galima nevimdo dar… bet vistiek komercinis sh…
uhu komercija chiulpia
bet ta grupe nebloga…
kaip ir daug kitu komerciniu grupiu
komercija- ne rodiklis muzikos gerumui…
isimciu yra is visu taisykliu…
as sutinku. taj tipo jej grupe komercine taj yau nebegali grot geraj? ajsq gereu yra tos tikros nekomercines grupes, bet…
yu muzika wis wien myliu
gerai jau vien tai kad neklausai nei REPO, nei POPSO, nei BUMCIKU. labai malonu bendraut su zhmogum kuris turi ishlavinta skoni muzikai… ir priedo supranta ka klauso, komercija, ar tikra muzika…
patriote rašė:
as sutinku. taj tipo jej grupe komercine taj yau nebegali grot geraj? ajsq gereu yra tos tikros nekomercines grupes, bet…
yu muzika wis wien myliu
gerai jau vien tai kad neklausai nei REPO, nei POPSO, nei BUMCIKU. labai malonu bendraut su zhmogum kuris turi ishlavinta skoni muzikai… ir priedo supranta ka klauso, komercija, ar tikra muzika…
acioo
PATRIOTE:jei jau veza toks muzonas,tai parekomenduosiu susirast senus DOG EAT DOG arba POP WILL EAT ITSELF yrasus.turetu patikt
labay geras grupsas, jie negali nepatikti bleed american tai ishvis nerealu… love it
ey cia liuks bandas, man jy vokietijoj draugas parode, buwau suzhaweta, ir iki siol juos megstu
nerealiaj wezha! jej kas atchodinsites kada zhiawriaj pasilejskit: jimmy eat world - a sunday unreal!
Dievinu šitą grupę;> ji super super super. nuostabios dainos. viena mano mėgstamiausių bandų. don’t don’t and don’t let’s start;> yeeeeeeeee. smagu, kad yra juos mėgstančių.
o kartais ne sundown? ;>
Visai gera grupe
Tai kad ne vien gali,bet kad ir nepatinka.
oi rimts. gi. radau ;>>>>>>>> ot susimoviau.;>svaigu…ūū I think it through…what you wish… manęs nenuvylė jų albumas, nes nesenai juos atradau, padėjo atrast o kaip tik ir nuo “Bleed American” jais ir susižavėjau. ką gi. man viskas visada atvirkščiai.
man patinka Jim’o balsas ir taškas. toks praspiegiantis… ūūū
kam rūpi ta komercija, kaip kažkas minėjo, juk visada yra išimčių. ;> svarbu velka muzika. ;> svarbu yra emo;> padiskutuojam
oi. nu žn, aš tai tokia kaipo labai didele žinove muzikoje savęs nelaikau, tai ir ginčytis neketinu, dėl to kaip jie groja. profesionaliai ar ne. na bet kaip sakei jie . ir ko daugiau bereikia. o žn, man jų visi gabalai kuriuos galėjau gauti man patinka. vieni mažiau kiti daugiau, bet patinka. ;>>>>>>>>>>… o tu man dar apie Liquido taip nieko ir nepasakei. ar jau turi jų naują cd?;/
Mačiau koncetą kažkada per TV. Kažkoks suprakaitavęs, stambus amerikonas dainavo. - nepatiko
turiu visus ju albumus (tipo pasigyriau ) bet kad ir man senesni yra mielesni, negu tie naujieji. nors ir naujieji visai vezha, bet juose jau norisi ishskirti “o shita daina patinka, o va shitoj vietoj mes prasuksim”