jieh…“ATGAJA”…
sveiki
norejau paklasuti kas siaip metais ruosiates vaziuot i stofke “atgaja” palangojir i kuria pamaina vaziuosit noriu suzinot
kas buvot kitoju stofkej prasom pasidalinti ispudziais nes dar tvirtai nenusprendziau i kuria varyt
siaip fainei butu kad neisskirstytu i seimas ar grupes nes varau su draugemnoresiu buti kartu
thanks
nezinau
nezinai ar varysi
ar nezinai kokios kitos stofkes
kokios kitos stofkes
neaa… y atgaja newareesiu…
shape girdeta stofke… bet kad jaw ir teyp didzhiaja wasaroz daly pralejsiu warinedama po kitaz stofkez…
noriu kartu
niu as wisad nuejnu pasneket su tajs stowyklautojajs… wisaj fajnu zmoguciu pasitajko…
nevaziuosiu
Nevažiuosiu
Palangoj liko tik wiena pamaina neuzhpildyta,taip,kad skubek o siaip ATgajoj nebuvau.Ir kaip tik svarstau ar nevertetu nuvaziuot.Renkuosi tarp “Pasakos” ir “Atgajos” … Kadangi man labiau prie shirdies tusai
tai net nezinau ka pasirinkti
siaip buvau Merkurijuj.Pakankamai faina buwo
bet antra karta nevaziuociau
em…nzn…
Aš igi į “Atgają” planuoju važiuot… nors dar gerai nzn ar važiuosiu… šiaip niekad išvis stovykloj nesu buvus bet apie šitą atiliepimai geri. kiek girdėjau
bet aš tai galvoju i grigiškes važiuot nes mano puskė jau ne primus metus važiuoja, dabar jau kaip vadovė ir sakė, kad Grigiškėse geriau
kaip iš tikrųjų nzn… parašiau ką esu girdėjus
teip
as vaziuosiu i atgaja .i grigiskes… i menu pamaina
buvau pries tai atgajoj tris kartus (bet palangoje ) …buvau mitologinije,menu ir pasakos bei legendos…
visos pamainos yra vienodai idomios.svarbu kad zmones butu idomus
deja symet neiseina vaziuoti i palanga,tai vaziuoju i grigiskes…bet atgaja yra atgaja !
mm. jei tikites nieko neveikti ir vakare eiti i diskotekas- si stovykla ne jums
jei tikites visa diena ka nors kurti : vaidinti,sokti,piesti,dainuoti…
o vakare prie lauzo,grojant gitarai, padukti - vaziuokit i atgaja
mm…
dar noriu pasakyti kad pries tai buvus esu keliose stovyklose,bet isvaziavos po 3- 4 dienu… nes ten nebudavo ka veikti ( pvz. merkurijus,pasaka ) nius tai buvo pries 3 metus… nzn kaip dabar
white_rose> po tavo žodžių dar labiau manau, kad ten verta važiuot ačiū
aš irgi į menų pamainą Grigiškėse norėčiau važiuot tik kad gal kitu laiku geriau būtų
emylia: tai atvaziuok
susitixim
neziopsok tik nes gali vietu nelikti
kaip man atsitiko,i ta kuria norejau pamaina - nepatekau
gali uzeiti i http://www.latgaja.lt
ten yra forumas tu kurie vaziuos i menu pamaina …
jei labai nori - laikas ne kliutis
white_rose rašė:
emylia: tai atvaziuok
susitixim
neziopsok tik nes gali vietu nelikti
kaip man atsitiko,i ta kuria norejau pamaina - nepatekau
gali uzeiti i http://www.latgaja.lt
ten yra forumas tu kurie vaziuos i menu pamaina …
jei labai nori - laikas ne kliutis
negirdejau nieko apie tokia :}
bet va ejsiu pasiskajtyt:}}~
AirWalk rašė:
noriu kartu
tei vaziuojam
moki