ji kalė

ji kalė

geras musu piosas,pries 5metus prisipiso,tai po to sykio Špyga Cha cha

kale su kaulu Cha cha

bandei su bmv vilkt vagonus? Cha cha

kaulu kauls,o ne kauls Piktas Juokiasinera kablio,buC bandes Cha cha

kaip universals be kablio, ragų? ką jau kalbėt apie navi, odą ir APD Cha cha

kelinc zinomas variklis renaulte?

siaip jei butu ragai ir kablys,bet tas nematomas,kur negaidina masinos,isimamas,tai nesupykciau,nes yra namukas,bet nera tai nera,o del to,kad be odos ir tv(navy ten juokynga)tai koNpleksuoju,nebachuriska Užsispyręs

burtinininiks>1.9cdti ar koks ten. uzbegu ivykiams uz akiu,per 4metus remontacijos neprireike,tiesa ana ziema uzsioziavo,vargo kol rado kas,bet rado lyg ir veleno kampo daviklis apsioksidaves,ar koks ten,as ne mechaniks

jamt drele uz 9,99 ar pasibaidyt? Nekaltas nei greziu as nei ka, bet kai prireikia jau geda skolintis

man pajamk Valio

a i tu nori? as kazkaip uz tiek baidausi, nors Moteris prosa uz 2,99 pirkau, tai galvojau, kad tik negauciau su juo

noreC Taip

burtinis 0 jei smugine - man paimk. acakau.

kazin ar berasi ne smugines Nekaltas

buna visokio gerio kinpow Cha cha

kinpow=KiniaPower? Cha cha

ne, tik drylas, ir draiverys, uz 49,99, jau neblogas reikalas iseina ir dar seta graztu visokiausiu duoda

a tai nesmugine!!! akumuliatorkine? bo tokia tai turiu… man realiai reik kad silikatke normaliai jamtu bo su savo akumuliatorium tai greiciau spidikus acukinet … Cha cha

o man kaip tik akumine labiau reikalynga,nes garaze atsijungiau laidus nx senus,tai dabar viskas ant akumu bus