Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Ignoruoju

Veee Ignoruoju

Tamsta BlackNight, ar jus cia specialiai gadinate nervus Kinomanams su sitomis nepageidaujamomis nuotraukomis ar tiesiog esate per kvailas zmogus ir nesuprantat, kad J.L nuotrauku cia jau yra tiek, kad jei buciau moderatorius ir sumanyciau jas visas istrint tai uztrukciau gera desimtmeti. Nu *bliamba*…neturiu zodziu Kvankt?

Kvankt? nu gal daugiau tolerancijos ? jei zmogui patinka- jis neprivalo jusu noru paisyti Juokiasi

Jei zmogui patinka tai tegul pasikabina ant sienos ir vepso valandu valandas, nebutina jas grusti i viesa vieta, o del tolerancijos tai kuo jos daugiau - tuo didesnis bardakas Mirkt

Jokių nervų aš negadinu iš vis pirmą kartą Lopez foto čia dedu, tad nežinau kokios reakcijos jūsų į Lopez fotkes (kai čia buvau, tai dar nė vienos fotkės nemačiau Lopez). Žmogau gal nusiraminkit biški MirktGalėjot paprašyti kad daugiau nebedėčiau, nes aš gerbiu tuos žmones, kurie gražiai paprašo kad nedėtų, tai ir daugiau nededu. O čia jūs užsipuolėt iš karto. Kvankt?

JL rulez ir jei nepatinka neziurek tamsta…

Bet jau tiksliai, ner cia ko pult zmogaus. As asmeniskai irgi dar nemaciau JL fotkiu tiek daug, kad jos man pradetu “nervus gadint” - priesingai nei kokios Angelinos Jolie Veee arba visokiu mexikansku serialu BlogaiBet zmones vis tiek deda tas nuotraukas, tai tegu deda. Teisingai didysisZZ sako - nepatinka, neziurek.

Šypsena