jeigu tavo zodiakas - OZIARAGIS (12 22 - 01 20)
Sausio 3.
O mano sausio 10…
o kieno 0118???
Gaila,bet mano gimdienis jau praejo:12.23 Sveikinu visus oziaragius!!!O be to ir svesti nebuciau galejusi kartu,nes esu siuo metu Airijoje.
niu ir ash (01 16)
mano pazistamas - 01.03
Nu as esu ozys su RAGAIS, tai gal man uz tai priklauso ???
Na as ozkarage Mano uogienes diena 01 13 ir nemanau, kad musu tokie jau nekokie tie charakteriai…
nagi, ozhiaragiai, aktyviau aktyviau prashom! musu charakteriai nors ir ‘skyschiausi’ ish visu, bet mes taiplengvai ragu tai nenuleisim, ania?
ozhiaragiai wezha!
ash ozhiaragyte… 12 24… shiaip kvaila data… negaliu pasilinxminti, bet dazhniausiai 12 25 atsigriebiu
Erina , su tortadieniu 01 11 !!!
Sako, kad ozhiaragiai tarpusavyje nerealiai gerai sutaria!!! Nezhinau ar tai tiesa, bet chia uzh Jus, mielieji
kazkaip pastebejau kad labai daug oziaragiu…
Irmuxia rašė:
Sako, kad ozhiaragiai tarpusavyje nerealiai gerai sutaria!!! Nezhinau ar tai tiesa, bet chia
uzh Jus, mielieji
ozhiaragiai su visais gerai sutaria juos nors prie zhaidzos dek, kaip sako liaudies ishmintis
Adiz, su artejanciu!
kitus irgi sweikinu
Mano pazystamas gimes 12 26.
Gyvatukė rašė:
adiz, sweikinu tave su atejusiu gimtadieniu ir linkiu tau to, ko ir man palinketum
hey hooo!!! gyvatuke, atleisk, kad taip velai, bet ir tave su praejusiu gimtadieniu! taip sakant, su gimtadieniu niekada nevelu pasveikint ir visus kitus ozhiaragius su didzhiausia metu shvente!
- 16
joo, mes kieti
12.29
mano gimshe taip pat sia diena.be to as labai didziuojuosi,kad esu oziarage