jeigu Tau nebaisus zodis...

jeigu Tau nebaisus zodis…

zavus jaunuolis, turintis, nors ir labai kuklu, bet visdelto kampa Vilniaus centre tarp Seimo rumu ir Lukiskiu aikstes, truputeli gyvenime suklydes (su kuo nepasitaiko),neteisingai apkaltintas ir dabar atliekantis nepelnyta bausme uz 8-is issaginimus, 5-ias zmogzudystes, suteneriavima, ir kitokius menkniekius( nors iszaginimu buvo 15-lika, bet nevisus irode, uztat machrukos 3-imis stukomis maziau), bet visi gi zinome, jog gyvename ne teisineje, o policineje valstybeje, susipazintu su grazia, istikima, turtinga mergina
jeigu TAU nebaisus zodis "kalinys" lauksiu tavo zinutes, o kurkas geriau peredacios…

sekmes medzioklejeJuokiasi

Skamba tikrai viliojančiaiJuokiasi

Tu cia Alio, Reklama cituoji??? Nu visai Gerai

Nieko ispudingo !Cia nauja reketo forma ?Blogai

Skelbimelis zavus, paziuresim kiek atsiras norinciuJuokiasiJuokiasiJuokiasi

NeNeNeNeNeNe

norejai pasakyti, nebaisus zodis?

na… kalinys žodis nebaisus. Bet tik žodis…

Zodis lieka zodziu ("kalinys", turiu omeny). O visa kitas kazkaip nerealiai pateikta. Beja, jauna, grazia ir turtinga Moteris nepamirsk pavaisinti…grybais Juokiasi

Netinka man tas žavus jaunuolis-Ne

Pagyvensim pamatysim Taip

sakykit, kur peredacios?

As suzaveta.Sakyk kur pristatyti peredacia?FlirtasFlirtasFlirtas

Na va ir susiradai tinkamai ypatingai progai Cha cha

zinoma, pagal mano gyvenama vieta…

sakyk kur ir kada ,susitikimo vieta ir laikasCha chaLabasJuokiasi

zavi mergina, turinti, nors ir labai kuklu, bet visdelto kampa Panevėžyje, truputeli gyvenime suklydus (su kuo nepasitaiko),neteisingai apkaltinta ir dabar atliekanti nepelnyta bausme uz 8-ių savo sutuoktinių nužudymus virtuviniu peiliu ir kitokius menkniekius, susipazintu su graziu, istikimu, turtingu vaikinu
jeigu TAU nebaisus zodis "kalinė" lauksiu tavo zinutes, o kurkas geriau ir tavęs paties …Flirtas

as tave myliu meile mano ir noriu taves kaip meskute paimtyniauti!!!
Cha chaCha chaCha chaTaipGėlė