jeigu Tau nebaisus zodis…
zavus jaunuolis, turintis, nors ir labai kuklu, bet visdelto kampa Vilniaus centre tarp Seimo rumu ir Lukiskiu aikstes, truputeli gyvenime suklydes (su kuo nepasitaiko),neteisingai apkaltintas ir dabar atliekantis nepelnyta bausme uz 8-is issaginimus, 5-ias zmogzudystes, suteneriavima, ir kitokius menkniekius( nors iszaginimu buvo 15-lika, bet nevisus irode, uztat machrukos 3-imis stukomis maziau), bet visi gi zinome, jog gyvename ne teisineje, o policineje valstybeje, susipazintu su grazia, istikima, turtinga mergina
jeigu TAU nebaisus zodis "kalinys" lauksiu tavo zinutes, o kurkas geriau peredacios…
sekmes medziokleje
Skamba tikrai viliojančiai
Tu cia Alio, Reklama cituoji Nu visai
Nieko ispudingo !Cia nauja reketo forma ?
Skelbimelis zavus, paziuresim kiek atsiras norinciu
norejai pasakyti, nebaisus zodis?
na… kalinys žodis nebaisus. Bet tik žodis…
Zodis lieka zodziu ("kalinys", turiu omeny). O visa kitas kazkaip nerealiai pateikta. Beja, jauna, grazia ir turtinga nepamirsk pavaisinti…grybais
tinka man tas žavus jaunuolis-
Arron rašė:
Skelbimelis zavus, paziuresim kiek atsiras norinciu
Pagyvensim pamatysim
sakykit, kur peredacios?
As suzaveta.Sakyk kur pristatyti peredacia?
linyja rašė:
Na va ir susiradai tinkamai ypatingai progai
linyja rašė:
zinoma, pagal mano gyvenama vieta…
sakyk kur ir kada ,susitikimo vieta ir laikas
zavi mergina, turinti, nors ir labai kuklu, bet visdelto kampa Panevėžyje, truputeli gyvenime suklydus (su kuo nepasitaiko),neteisingai apkaltinta ir dabar atliekanti nepelnyta bausme uz 8-ių savo sutuoktinių nužudymus virtuviniu peiliu ir kitokius menkniekius, susipazintu su graziu, istikimu, turtingu vaikinu
jeigu TAU nebaisus zodis "kalinė" lauksiu tavo zinutes, o kurkas geriau ir tavęs paties …
eda.dita rašė:
zavi mergina, turinti, nors ir labai kuklu, bet visdelto kampa Panevėžyje, truputeli gyvenime suklydus (su kuo nepasitaiko),neteisingai apkaltinta ir dabar atliekanti nepelnyta bausme uz 8-ių savo sutuoktinių nužudymus virtuviniu peiliu ir kitokius menkniekius, susipazintu su graziu, istikimu, turtingu vaikinu
jeigu TAU nebaisus zodis "kalinė" lauksiu tavo zinutes, o kurkas geriau ir tavęs paties …
as tave myliu meile mano ir noriu taves kaip meskute paimtyniauti!!!