Jeigu pradedu norėti namo…Nauja, nuo 68
Zjbs. o čia dabar turim projektą už 0 lt
(koreguotinas). Lieka tik sklypus pasirinkti (3 var.: link molėtų, link nemenčyznos ir marijampoly (čia kažkur prie Vln., už aerouosto
)…
link Moletu
Aš tai siųlyčiau šitose vietose. Tarp Vilnius-Trakai arba Vilnius-Lentvaris. Iki centro ryte, kai visur didžiausi kamščiai, nuvažiuoji per 20 min. Gamta, vos už kelių km Trakų ežerų masyvas ir šiaip vietos zjbs. Jei nori pasižiūrėti, kaip žmonės kuriasi šiose vietose, tai aš tau išduosiu paslaptį. Tik niekam nesakyk, o kiti neskaitykit. Važiuok pro Regitrą senu keliu iš Vilniaus į Lentvarį. Gausis kokie 3-5 km. Leisdamasis nuo kalno pravažiuoji IKI bazes dešinėje pusėje, tiltu kerti Vokės upelį su tvenkiniu (kur galima pažvejoti) ir pakyli į kalną. Štai čia ir prasideda jau statomi nauji namai, graži aplinka. Miškas, pušynai, pievos, tvenkiniai, ramuma, šalia tas pats Vokės upelis ir t.t. Vietos nerealios, tik nežinau ar ten sklypų belikę. Prieš du metus čia sklypai kainavo ~3000 Lt už arą. Tuo keliu važiuoja autobusas, netoli Lentvaris su visom parduotuvėm ir poliklinikom, vos keliais km toliau Vilnius. Kur važiuoti esant reikalui - rinktis tau. Bet vieta ten tikrai zjbs. Man kur kas labiau patinka už visas kryptis “link Molėtų” ir t.t. Ir vasarą iki Trakų centro ~10 km atstumas. Iki Trakų ežerų iš kitos pusės ~7 km. Negalėjau prieš 3 metus sau leisti išleisti ~60 000 Lt 20 a sklypui toje vietoje, dabar nežinau ar už tokią kainą ten ką ir berasčiau. Bet vieta tikrai gera, tiek susisiekimo prasme, tiek ieškant ramybės ir gamtos.
Kaskasiniam name galesi gywenti tart itrukimu,teko daryt apdaila tokiame name
- Rąstinis ar karkasinis? (mūrinio nenoriu
) 2. Jei kas esate konkrečiai su tokio tipo statybom susidūrę, gal pasidalintumėte patirtimi? Rinkoje įdomūs kainų skirtumai - sakykim kvadrato kainos vaikšto nuo 300 iki 1400 lt. už ‘dėžutę’
Kaip iš tikro? Ir t.t…
Ačiū
o sklypas yr?
jo sklypas ‘nedidele’ smulkmena , o namo ne tu vienas noretum rastinio
Yra
…o tai kokio namo nori?
Apie 150m2, 2a.
rastiniai a galima bus kartu ten su jumis apsigyventi?
ne paslaptis, kur sklypas?
Gretute, aš tai nieko prieš , bet …
Link Nemenčyznos1, link Molėtų2.
…turejau galvoje - rastinio ar karkasinio nori? mano asmenine nuomeone - jei patinka stilistika kai matosi rastai tai rastinis, o jei viduje ir isoreje bus kazkokia apdaila - karkasinis
Kad 300 LTL - neteko girdeti. Teko girdeti apie 800 LTL uz 1 m2
ishbuozint ple trys sklypai
bet tai ner ka lygint su 2500ltl butu be apdailos
Nezinau uosviai rastiniam kailiniam gyvena - viskas ok, o mes karkasiniam (alytnamy
) - irgi viskas gerai. pas mus greiciau prisla -greiciau atsala, pas juos leciau prisyla-leciau atsala ziema
minusu kazkokiu nei tam nei tam nesusidurem kol kas, musiskis aisku 1m amziaus tik, ir ten karkasas su muru pusiau, antras aukstas karkasas tik. Blogo tai nieko.