Jeigu pradedu norėti namo...Nauja, nuo 68

Jeigu pradedu norėti namo…Nauja, nuo 68 Šypsena

Zjbs. Baisu o čia dabar turim projektą už 0 lt Nekaltas (koreguotinas). Lieka tik sklypus pasirinkti (3 var.: link molėtų, link nemenčyznos ir marijampoly (čia kažkur prie Vln., už aerouosto Nekaltas )…

link Moletu Mirkt

Aš tai siųlyčiau šitose vietose. Tarp Vilnius-Trakai arba Vilnius-Lentvaris. Iki centro ryte, kai visur didžiausi kamščiai, nuvažiuoji per 20 min. Gamta, vos už kelių km Trakų ežerų masyvas ir šiaip vietos zjbs. Jei nori pasižiūrėti, kaip žmonės kuriasi šiose vietose, tai aš tau išduosiu paslaptį. Tik niekam nesakyk, o kiti neskaitykit. Važiuok pro Regitrą senu keliu iš Vilniaus į Lentvarį. Gausis kokie 3-5 km. Leisdamasis nuo kalno pravažiuoji IKI bazes dešinėje pusėje, tiltu kerti Vokės upelį su tvenkiniu (kur galima pažvejoti) ir pakyli į kalną. Štai čia ir prasideda jau statomi nauji namai, graži aplinka. Miškas, pušynai, pievos, tvenkiniai, ramuma, šalia tas pats Vokės upelis ir t.t. Vietos nerealios, tik nežinau ar ten sklypų belikę. Prieš du metus čia sklypai kainavo ~3000 Lt už arą. Tuo keliu važiuoja autobusas, netoli Lentvaris su visom parduotuvėm ir poliklinikom, vos keliais km toliau Vilnius. Kur važiuoti esant reikalui - rinktis tau. Bet vieta ten tikrai zjbs. Man kur kas labiau patinka už visas kryptis “link Molėtų” ir t.t. Ir vasarą iki Trakų centro ~10 km atstumas. Iki Trakų ežerų iš kitos pusės ~7 km. Negalėjau prieš 3 metus sau leisti išleisti ~60 000 Lt 20 a sklypui toje vietoje, dabar nežinau ar už tokią kainą ten ką ir berasčiau. Laimingas Bet vieta tikrai gera, tiek susisiekimo prasme, tiek ieškant ramybės ir gamtos.

Kaskasiniam name galesi gywenti tart itrukimu,teko daryt apdaila tokiame name Šypsena

1. Rąstinis ar karkasinis? (mūrinio nenoriu Cha cha ) 2. Jei kas esate konkrečiai su tokio tipo statybom susidūrę, gal pasidalintumėte patirtimi? Rinkoje įdomūs kainų skirtumai - sakykim kvadrato kainos vaikšto nuo 300 iki 1400 lt. už ‘dėžutę’ Nekaltas Kaip iš tikro? Ir t.t… ŠypsenaAčiū Šypsena

o sklypas yr?

jo sklypas ‘nedidele’ smulkmena Cha cha, o namo ne tu vienas noretum rastinio Mirkt

Yra Mirkt

…o tai kokio namo nori? Nekaltas

Apie 150m2, 2a. Nekaltas

rastiniai Geraia galima bus kartu ten su jumis apsigyventi? Cha chane paslaptis, kur sklypas? Šypsena

Gretute, aš tai nieko prieš Cha cha, bet … Baisu Cha chaLink Nemenčyznos1, link Molėtų2.

…turejau galvoje - rastinio ar karkasinio nori? mano asmenine nuomeone - jei patinka stilistika kai matosi rastai tai rastinis, o jei viduje ir isoreje bus kazkokia apdaila - karkasinis

Kad 300 LTL - neteko girdeti. Teko girdeti apie 800 LTL uz 1 m2

ishbuozint Cha cha ple trys sklypai Juokiasi Pavargęs

Šypsena

bet tai ner ka lygint su 2500ltl butu be apdailos Nežinau

Nezinau uosviai rastiniam kailiniam gyvena - viskas ok, o mes karkasiniam (alytnamy Piktas Piktas Cha cha) - irgi viskas gerai. pas mus greiciau prisla -greiciau atsala, pas juos leciau prisyla-leciau atsala ziema Šypsena minusu kazkokiu nei tam nei tam nesusidurem kol kas, musiskis aisku 1m amziaus tik, ir ten karkasas su muru pusiau, antras aukstas karkasas tik. Blogo tai nieko.