Jei vyro draugas smirda …
Papasakosiu tokią istoriją kuri nutiko mano mamos darbovietėje. Pradėjo dirbti naujas darbuotojas, turintis blogą kvapą. Ilgai visi kentėjo, demonstratyviai atidarinėjo langus, bet niekas jo neveikė. Tuomet priėmė saliamonišką sprendimą. Ant jo darbo stalo padėjo raštelį, kuriame išaiškino savo nepasitenkinimo priežastį. Darbuotojas, radęs tokį raštelį, visas išraudo, bet tai buvo paskutinė diena, kai reikėjo kentėti dėl jo kvapo…
[quote]kada to draugo gimtadienis?žinosit,ką padovanotikomplektėlį visą:muilo,dušo žele,šampūno,dezodoranto
nemalonu aišku,kai žmogus taip dvokia ir su juo reikia bendrauti…
O ka jis veikia jusu lovoj?
na mano manymu greiciasia jo smarve yra todel kad gyvena kur nors kaime arba siaip kokiam nors mediniame name. mediniuose namuose daznai viduje buna toks slapgaris kuris persismelkia i visus rubus… tad nelabai ka tuomet padarysi ir geriausiu noru turedama. na o jei gyvena normaliuose namuose ir tt tai cia gal pasiulymas jam butu pakeist visus savo rubus kurie yra jau prisigere kvapo o veliau dazniau juos skalbti ten su visokiais minkstikliais (jei galima) ir juos dziovinti lauke gryname ore. zinoma tai reiktu suprast jam paciam…
Nu manishkis turi toki gera drauga labai kuris smirda
kazkokiais pashvinkusiais rubais, viena karta smarkiau, kita karta maziau … Draugas manajam labai geras, bet mazdaug, kaip ash jam pasakysiu: tu smirdi? Jis maudosi, ash zinau, gyvenau su juo, tai sakau: tada rubu neplauna!
Atsakymas mazdaug toks: gal ir neplauna, bet jis man geras draugas … o ash visada beveik isheinu lauk ish namu jei tas draugas smirda arba grizusi akivaizdiziai langus atidarineju … Manishkiui tai uzkliuna: mazdaug, akivaizdziai parodau! O kaip man elgtis, ash griztu pas save namo, o musu lovoje guli kazkoks smarvinskas (kartais mazesnis, kartais didesnis) … ka man neatidarineti langu
Na gal tavo vyrui jis patinka? Tik prasau nesupyk, bet mintis tokia yra.
Na tikrai problema
as toki pavaldini esu turejusi…brrrr… bet tai jis taip baisiai prakaituodavo.
Klausyk, o tas draugas zmona turi, ar jis vienisas?
Rimtai, o tavo vyrui jis nesmirda? Gal jus jam padovanokit kokiu kvepalu/odekolonu ir kitokiu niushku
Tai gal parekomenduok lyg tarp kitko naujus skalbimo miltelius- tipo nusipirkai ir jau kaip patiko, kaip patiko-toks gaivus kvapas, jokios smarvės, kuri kartais seniau būdavo
Turi mergina, kuri atvaziuoja pas ji ish kito miesto savaitgaliais, bet ji jam kiek zinau nieko ir neplauna, o gal ir paciai patinka toks … Nizinau! O manishkis tai pripazista kad jo draugas smirda, bet ka padarysi? Ko nepaaukosi del tos vyryshkos draugystes!
Turbut kai sedi kartu - pripranti prie to kvapo-smarves!
Gal cia ne drabuziu plovime esme. Zinau kad buna "namu" kvapas, kuris isigeria i rubus.
O ash girdejau tokia liudna istorija ish drauges vienos: jo drauge mazdaug kazkoki vadovaujanti posta uzima, tai turejo tokia nauja darbuotoja, kuri smirdedavo kazkuo specifiniu, visi nosis uzraukdavo, nezinoaj, kaip pasakyti panelei … Tai ta drauges drauge pasikviete ir pasake jai … mergina apsiverke ir sako: ash zinau, bet pas mane kazkoks kazkelintos stadijos vezys ir kvapas del jo …
Gal cia anekdotas? Bet shiaip patikima drauge … neprisigalvoja … fui, vat nuo to karto ir bijau ka nors kam nors pasakyti … del smarves …
Tai gal tegul tavo po kažkelinto bokalo alaus savo draugo paklausia kas čia jam nutiko, kad paskutinius pora kartų smirdi? Girta galva neįsižeis, o atmintį gal įstrigs
Jo… Maniskis irgi turi toki drauga, kurio buvima musu namuose uzjauciu vos tik atverusi duris. Turi zmona, normalu darba. Nesuprantu, kodel nesusitvarko… Arba kodel jo nesutvarko
Kai kita krta jis apsilankys, tu taip svelniai sakyk: "Zinai, pirkau naujus skalbimo miltelius. Vistiek cia uzsibuni, tai gal duok - isbandysiu ant tavo rubeliu"
Arba nuolat ant jo uztesk ka nors, kas turi buti tuoj pat skalbiama - pvz.: kava, raudonas vynas ir t.t. Ir ne uzkrapink, o uzliek is sirdies - nuo galvos iki koju: D