Jei privaletum rinktis kas butum zmona ar meiluze?

bet tai cia vyrui visi privalumai tenka Nekaltas Jis ateina tik tada, kada tu linksma, sveika, laiminga, o kai tau liudna, jis nepaguos, kai sergi - nepagydys, kai susivelusi - nesushukuos, kai pikta - nepralinksmins…Meiluzes juk negali sirgti, jos tiesiog negali buti netobulos…Nežinau

meiluze, bet ne vedusio vyro Šypsena zmona, bet istikimo vyro Liežuvis

vyro pareigas Taip

ta prasme, taisyti sugedusi lygintuva, remontuoti skalbimo masina, nesti namo alga ir pan. ? JuokiasiJuokiasiMirktCha cha

Meiluze…Nes galim sakyt ir daba tokia esu ir nesiskundziu…Tik tiek kad jis newedes…

Jau tikrai ne meiluze! kam man toks vyras su kuriuo negaleciau visapusiskai bendraut, dalintis jausmais ir mintimis?! Jokios ateities, jokiu planu ir svajoniu su juo. Ateina, gauna is taves ko nori ir iki greito! O jei dar vedes, tai pastovi “vagies” savijauta(na nebent esi padejus ant visu vertybiu ir pan.)
O sioj situacijoj tai kazkaip nelogiska man cia:“gryzta kvepiantis moteriskais kvepalais ir tu nieko nagali padaryt, tu nekalta” ir kazkas panasaus. Pirma, gali padaryt - kalbet visi mokam, paprasciausias zingsnis atvirai pasikalbet, o antra, jei jau taip atsitiko, tai patikek ir zmona kalta.Jei vyras jaustusi laimingas ir sotusCha cha su zmona, kitos jam tikrai nereiketu. na nebent kalbetumem apie kitoki vyru tipa.

as buciau tas kuris visas sitas meiluzes turetu ir jas tvatintu

o kas belieka Cha cha Pavargęs
užėstumėt iki negyvumo jei dar taip nedaryčiau Laimingas

mejluzhe…Liežuvis

geras vyras GeraiTaipCha cha

Jei nori, tai gali buti ir tuo, ir tuoCha cha

Nekaltaspx sakytaw dink man is akiu jei neuztenka manes wienos! Wistiek tures jei ne zmona tai meiluzeBlogai

tu busi vienoje arba abiejose is siu situaciju ir taip nebekalbesiMirkt. Arba kalbesi ir verksi del savo slykstaus gyvenimoCha cha Ko nelinkiu aisqGėlė

ApakęsApakęsApakęs Cia kas buvo, nevykusio ekstrasenso pasapaliojimas? Juokiasi