Jei privaletum rinktis kas butum zmona ar meiluze?
Arba kitaip pasakius butum vagis, ar tas is kurio vagia?
Ar mieliau susitaikytum su tuo kad vyras kelis kartus per savaite grizta kvepiantis moteriskais kvepalais ir nebekreipia i tave kaip i moteri jokio demesio( bet is esmes sitoj situacijoj tu esi del nieko nekalta, ir gali reikalaut uzuojautos)…Ar mieliau susitiktum su vyrus kelis kartus per savaite sexui, nors gerai zinotum kad turi seima ir kad niekada jos nepaliks, ir kad isejes is taves grizta namo pas zmona( bet sitoj situacijoj tu esi kalciausia del seimos irimo, ir jei tai issaisketu tave visi smerktu))…???
P.s Jei norit parasyt "nesirinkciau nei vieno" tai nerasykit. Man reikia tik tiksliu atsakymu : zmona ar meiluze.
Abieju situacija ganetinai shlyksti, tai kaip galima butu kazka rinktis? Na, bet jei jau nera varianto “nesirinkciau nei vieno”
, tai gal sutikciau but zmona ir bandyciau pakabint meiluze
as tai jau geriau buciau meiluze…
jei is tu dvieju tai jau geriau… meiluze…
meiluzis
kas jau kas, bet meiluzhe del sheimos irimo ne tik kad nekalchiausia, bet apskritai nekalta. gal kox ribotas zhmogus ja ir smerktu, bet tikrai ne wisi. ji sheimos neturi, ji vyro neprievartauaj su ja gulet. jos padeties pliusai, imho: jaustis reikalinga tik sexui, jokiu rimtu santykiu, wisada antroj vietoj, po zhmonos, vyrui nieko nereishkia. bet jei ir meiluzhe ish vyro nori tik sexo, ir jokiu kitu santykiu, tai jai ju ryshys tik teigiamas.
jei vyro nemylechiau, tai buchiau tik jo meiluzhe. jeigu jam kazhka jauschiau, pasirinkchiau zhmonos role. nors man atrodo, neishtikimas vyras wistiek galu gale uzhmush ta meile, tai vistiek arba skirsies, arba ta zhmona susiras meiluzhy sau
meiluze
meilužė
jau norejau rsayt nei vienaniu bet jei tap reikia,tei aisq geriau meiluze
meiluze
Alfonsas…
Siandienineje situacijoje - tik meiluze, nes siuo metu neturiu laiko rimtiems santykiams, o prigimtis visgi saukia
meiluze. nors gal ir nemiela tenkintis trupiniais nuo vaisiu stalo.
ale pzdc kokios jus visos…
…teisingai mąstančios?
Nenoreciau buti nei vienos is ju vietoje
pasakyk,ko tu noretum tada…
turbut vienuole- viengunge
o aš norėčiau užimti meilužės vietą …
nes jai visada gražiausios gėlės , naktys …
nemato tavęs nei piktos nei susivėlusios, nei sergančios, tiesiog kiekvieną kart atrodai tobula … kodėl gi nea