Jei neišlaikai egzų ?

Jei neišlaikai egzų ? Žliumbia

Tai vat, sėdėjau ir susimasčiau, kas bus, kaip pakryps mano gyvenimas jei prastai išlaikysiu egzuz ir niekur neįstosiu. Liūdnas juk visas gyvenimas galima sakyti pakryps kita linkme. Net liūdna darosi, kai pagalvoji kad galiu daug ką prarasti Žliumbia na mokausi tai lyg ir gerai. bet kaip pagalvoju, o jeigu… jeigu išslys ta laimė iš rankų ir nepasiseks, kas tada Žliumbia

Patarkit, gal kam taip yra buvę ???

nu verkt cia is anksto yr be reikalo. Geriau pasimokyk, o ne prie kompo sedek. be to, ir neislaikyti egzai ne pasaulio pabaiga. Islaikysi po metu… O kol kas gali padaryti viska, kad to isvengtumei

jei mokaisi normaliai, tai blogiausia kas gali ivykti, tai istosi ne ten kur norejai. o jei taip ir ivyktu, tai stoti is naujo kitais metais tikrai niekas neuzdraus. o jei istotum i labai panasia specialybe, tai ir persivesti imanoma.
zodziu mano patarimas butu toks: DAUGIAU OPTIMIZMO!!! Taip Mirkt
P.S. bet visada patartina tureti atsargini varianta. (cia kai specialybiu sarasa pildysi). Mirkt

jei gerai mokais, tikrai taip nebus, ir nesivervink be reikaloGėlė tie egzai NIEKO BAISAUS!Taip visi mokytojai gazdina pries juos,bet viskas paprasciauMirkt tad tikrai, neverta tau tau nervintis del juŠypsena as kai mokiaus suleje tikrai buvo ne vienas tox blogiukas kuris tikrai nekaip mokesi, bet… …bet egzus islaike! tai vat nesikrimskMirkt

Man tie egzai kai kontrolinis. Del nieko nesijaudinu kadangi man jie nelabai svarbusCha cha

uij ner ko jaudintis Šypsena jei blogaj ishlajkaj, tej bandaj stot i vakarini, jei visai blogai, i neakivaizdini Šypsena arba per pakartotine sesija labaj daug kur galima pakliut Šypsena todel nesijaudink & sekmez per egzus Laimingas

Man atrodo kad tau depresija

Šypsena

nenusimink gi! normali ta baime. bet jej ir neislaikysi. egzaminai neturi but pasaulio pabaiga. tshe tik ishbandymas ar tu taip pat nepaloosi kaj kita karta nepasisex. aukstyn galva ir egzaminus islaikysi Taip

Jei rezultatai netenkins,tai nusipirksi geresnius.

GeraipasiulymasCha cha.
Gyvenimas tikrai nesugrius jei neislaikysi kokio egzo ar neistosi i univera. Kaip tik pavasaris taip tie vargsai abiturientai pradeda kliedet.Kai as baiginejau mokykla, tai gazdino kiekvienas kas tik galejo, jog mes neislaikysim egzu, bet islaikem, sake, kad naistosim, bet istojom. Nors as lietuviu egzo neislaikiau(2001), bet po apeliacijos uzskaite sikniai. Per juos nedalyvavau atestatu iteikimo ceremonijos, na ir visos isleistuves buvo sugadintos.LiūdnasPiktastada istojau i KTF, po pusmecio meciau, nes nerealiai sunku mokytis buvoNežinau, tadai pavasari dar islaikiau pora egzu ir istojau i VDU, dabar sau sekmingai mokausiTaipNa ir kas kad istojau ne po vidurines, ten dar ne tokiu susirenkaTaip
Taigi nereikia is anksto Žliumbia, tai tikrai beprasmiska!!!
Sekmes laikant egzus ir stojant i univeraLabasGėlė

jej neishlaikysi - perlaikysi… bet geriau negalvot kad neishlaikysi… ir man shiaip baisu shiek tiek…Nustebęs

padrasinai… Cha cha

va ir visa teisybe parashe Mirkt

…neishlaikai valstybinio - laikai mokyklini; neishlaikai mokyklinio - bandai stot be jo; istoji ne ten kur nori, tai kitais metais perstoji - arba metus dirbi, bimbineji…ir persilaikai egzus…Laimingas

baik tu…lygiai ta pati pats masciau…ir dabar tau kaika pasakysiu-islaikyti egzus ir istoti yra niekis,o va issilaikyti pirma sesija yra laaaaaaaaaaaaaaaaabai sunku…na bent jau KTU…stenkis stoti tik ten kur esi linkes ar linkusiŠypsenao kad nuraminciau tavo sirdele pasakysiu-zmogus kuris taip masto jau yra pasiekis sioki toki lygi mokslo srityŠypsenakai jau abejoji savo jegom,vadinasi jau kazka moki…patikek…zinau ka sakauŠypsenasekmes tau didelesŠypsenanors kaip sakant, kai turi ziniu-jokiu sekmes palinkejimu nereikiaŠypsena

As tau pasiulyciau kiek imanoma maziau galvoti apie taiGerai. Tikek, kad islaikysi ir islaikysi, sekmesLaimingas