Jei \"lauzosi\" ...

Jei Vyras "lauzosi" … Nekaltas

Kitaip tokio dalyko nepavadinsi. Jis "lauzosi" !!!
Pareiske, kad nesimyles su manim menesi !!! Kodel? Na, as buvau su draugem koncerte (jis eiti atsisake) ir kai grizau, jis pareiske, kad atrodau "issipesiojusi" - mane turbut kazkoks VyrasApakęs Nu blen Kanda Didesnio absurdo nesu girdejusi… Aisku grizau siek tiek Girtas, prisisokusi, kad net kojas kita diena skaudejo Juokiasi

Tai vat… bandziau prie jo "prilysti" - be sansu. Sedi prie kompo zaidzia ir daryk tu jam ka nori Apakęs Po to iskart miegoti Ignoruoju. Man net kantrybe baigesi. Žliumbia 8 dienos be Širdis, o jei taip visa nmenesi Apakęs Apakęs Apakęs

Tuoj pradesiu galvoti, kad kita Moteris turi Nekaltas

Cha cha

principingas tavo vaikinasMirkt pats gi nukentes per savo uzsispyrima, kaviliukas… ale sugalvok tokia bausme Mirkt

Negi daugiau Vyras nera?..

manau nera nei vieno Vyras kurio butu neimanoma palenkti i savo puse, taip kaip tu noriMirkt
kantrybes Liežuvis

Yra, niu bet as juk istikima Drovus

Margaite, tai vadinasi pavydu. Taip

[quote]Pareiske, kad nesimyles su manim menesi !!! Kodel? Na, as buvau su draugem koncerte (jis eiti atsisake) ir kai grizau, jis pareiske, kad atrodau "issipesiojusi" - mane turbut kazkoks VyrasApakęs Nu blen Kanda Didesnio absurdo nesu girdejusi… Aisku grizau siek tiek Girtas, prisisokusi, kad net kojas kita diena skaudejo Juokiasi
[/quote]

Jei diedas turi galvą ir kantrybės - vistiek pagaus ir bus Baisu.
Taip

kai jo nebus, isardyk kompa ir vel sudek Taip bet taip, kad detaliu liktuMirktCha cha

Istikimybe turi prasme tik tada, kai yra zmogus, kuris taves nori.
Beto sako nuo praleistu progu zili plaukai atsiranda… Šypsena

Bet uz ka mane baudzia? Va sito nesuprantu NeJuk leido eiti, nes pats buvo pavarge ir niekur nenorejo… O as kaip tik po egzu norejau kazka paveikti. Ir grizau ne velai… 23 kazkur… Dar bandziau jam viliotini sokti Juokiasi Ir pastebejo, kad mano "maikute" isispesiojusi… Nu bet jau to mano Vyras itarumas Baisu … V

Kažkokios vaikiškos problemos ir vaikiški tavo Vyras pareiškimai… Nekaltas Pasilaužys pasilaužys ir nustos. O jei ne, tai pats kaltas Šypsena

Taip pat sulaužyk meškeres Gerai

Del pavydo - taip Taip. Jis pavydus Nustebęs
Pgaus? Mane? Be sansu, nes as nieko tokio nedarau del ko galetu buti Baisu

Kompo neliesiu Ne Karta foto pertvarkiau ir tai velniu gavau, kad lendu kur nereikai Apakęs
jei isardysiu tai nzn kas bus Baisu
O meskeriu jis nelabai turi… Be to pati megstu zvejoti Taip Taip

Amazone, nesuprataiCha cha
Jis ziuri - kompas neveikia, nes truksta detales. Kur detale? Pas tave Flirtas

Siūlau geriau nedelsiant išsiaiškinti ko jis ten toks nelaimingas. Nes tikrai bus Baisu. Žinai, diedai gyvena pagal principą "būtų už ką - suvis būtau užmušys Piktas"

Tada jis garantuotai turi pašto ženklų kolekciją arba daug dėžučių su mikroschemomis. Tai dar baisiau už meškeres.
Taip

Kuo labiau prie jo lįsi - tuo labiau "laužysis". Ignoruok. Arba pasimastrubuok kitame kambaryje. Bet taip kad jis girdėtų.

sakai jis lauzosi… o man atrodo…Taip… kad jis venerine liga gydosi Mirkt ir sugalvojo pasiteisinima GeraiCha cha Cha cha Cha cha