Kitaip tokio dalyko nepavadinsi. Jis "lauzosi"
Pareiske, kad nesimyles su manim menesi Kodel? Na, as buvau su draugem koncerte (jis eiti atsisake) ir kai grizau, jis pareiske, kad atrodau "issipesiojusi" - mane turbut kazkoks … Nu blen Didesnio absurdo nesu girdejusi… Aisku grizau siek tiek , prisisokusi, kad net kojas kita diena skaudejo
Tai vat… bandziau prie jo "prilysti" - be sansu. Sedi prie kompo zaidzia ir daryk tu jam ka nori Po to iskart miegoti . Man net kantrybe baigesi. 8 dienos be , o jei taip visa nmenesi
[quote]Pareiske, kad nesimyles su manim menesi Kodel? Na, as buvau su draugem koncerte (jis eiti atsisake) ir kai grizau, jis pareiske, kad atrodau "issipesiojusi" - mane turbut kazkoks … Nu blen Didesnio absurdo nesu girdejusi… Aisku grizau siek tiek , prisisokusi, kad net kojas kita diena skaudejo
[/quote]
Jei diedas turi galvą ir kantrybės - vistiek pagaus ir bus .
Bet uz ka mane baudzia? Va sito nesuprantu Juk leido eiti, nes pats buvo pavarge ir niekur nenorejo… O as kaip tik po egzu norejau kazka paveikti. Ir grizau ne velai… 23 kazkur… Dar bandziau jam viliotini sokti Ir pastebejo, kad mano "maikute" isispesiojusi… Nu bet jau to mano itarumas … V
Kompo neliesiu Karta foto pertvarkiau ir tai velniu gavau, kad lendu kur nereikai
jei isardysiu tai nzn kas bus
O meskeriu jis nelabai turi… Be to pati megstu zvejoti
Siūlau geriau nedelsiant išsiaiškinti ko jis ten toks nelaimingas. Nes tikrai bus . Žinai, diedai gyvena pagal principą "būtų už ką - suvis būtau užmušys "