jei kada noresite suzinoti ateiti...

jei kada noresite suzinoti ateiti…

draugishkai patariu nesikreipti i siuos piliecius, visi galite isitikinti ju ziniomis:

tikriausiai ir daugiau cia slepiasi tokiu, bet kitus sunkiau aptikti

ZALGIRIS CEMPIONAI!!! GeraiGeraiGerai

jo zinosim tuos aiskeriagius.Oj kokie jie teisusCha chaJuokiasiLiežuvis

Shrnz, papiktinai mane… Aš rašiau, kad Vilniuj LRytas laimės - taip ir atsitiko. Ir dar rašiau, kad Kaune paaiškės LKL čempionas - taip ir įvyko. Tai kodėl tu mane šmeiži? Galėtum ir pasitaisyt…

Ne nu tikrai čia perlenkei lazdą… Prie tų pareiškimų "4:3 laimės Rytas" mano komentaras visiškai nesiderina. Taisyk padėtį kol dar nevėlu.

P.S.: perskaityk dar kartą mano komentarą, kurį įdėjai.

nesinervink Šypsena lai dziaugias…

p.s. shrnz mane pamirsai - as is pradziu sakiau, kad 4-3 laimes lrytas, tik po 4 rungtyniu pateikiau 2 variantus, kuriu pirmasis pasiteisino Labas

shrnz GeraiGeraiGerai Juokiasi

jurai, bet turbūt supratai, kad mane apšmeižė nei iš šio, nei iš to… Žmonės net neskaito, ką ten aš parašiau… Shrnz Blogai

idomus komentaras apie "kiemo vaikigalius…" Pavargęs pasirodo kiemo vaikigaliai laimejo lkl… NekaltasCha cha

Kodel praeita sezona neieskojot aiskeregiu, juokiasi tas kas juokiasi paskutinis. Laikas parodys, zinau dabar prirasysit cia nesamoniu, bet ar ras zalgiris sitiems legionieriams tokius pat gerus.
O as asmeniskai noreciau okunski apmyzti.Veee

Pirmyn Gerai
Dar ant Maces gali pavaryt prie to pachio Cha cha

o butent buvo kitaip - pries tai perskaitydavau visa tema o tik tada nukopindavau Liežuvis

as tau perleidziu teise va shita texta nukopinti i kitu metu tema jei makulatura bus chempais:
2003-2004 metu chempionai - Kauno "Zalgiris"

tai rasiau kad daug ka praleidau, nes tikrai sunku visu "aiskiaregiu" prognozes surast

o tai kaip tada reikejo suprasti tavo temos pavadinima "rytas 2002-2003 cempionai?

as tai savo ruozhtu norechiau perduoti linkejimus Matiss!!!LabasLabasLabas tikiuosi buvo siandien halej…Nekaltas JuokiasiJuokiasiJuokiasi

Užsiparinau visai… Pavadinimas tikrai buvo "neorakuliškas", bet ten tas tekstas, kur shrnz nukopino, visai ne į temą… Galit mane akmenim apmėtyt Baisu

Dabar shrnz dar karta pereik per visas temas ir prie aiskeregiu pridek tuos kurie prognozavo zalgirio pergale 4-0 arba 4-1. Tingiu dabar knistis, bet tikrai atsimenu, kad tokiu buvo nemazai…
Jei saziningai tai saziningai Labas

siandien nakti shrnz apsiciulpe bibiais turbut, kad dabar visus kaltais bando padarytiPiktas gedos turek, avine, poto dar is darzelio busi ismestas, tai tada visiems iseilems valkatoms ciulpsi!!!Ignoruoju
trint nx tokias temas!!! specialiai shrnz yra klubas iki 18-tu laukiamas ten, jei nemoki normaliai bendrauti su visais.
kai tau uzaugs pirmas dantukas, tai pazadu is kojos ji ismustiCha cha, o dabar eik misinukus siurbcioti, avinePiktas