Shrnz, papiktinai mane… Aš rašiau, kad Vilniuj LRytas laimės - taip ir atsitiko. Ir dar rašiau, kad Kaune paaiškės LKL čempionas - taip ir įvyko. Tai kodėl tu mane šmeiži? Galėtum ir pasitaisyt…
Kodel praeita sezona neieskojot aiskeregiu, juokiasi tas kas juokiasi paskutinis. Laikas parodys, zinau dabar prirasysit cia nesamoniu, bet ar ras zalgiris sitiems legionieriams tokius pat gerus.
O as asmeniskai noreciau okunski apmyzti.
Užsiparinau visai… Pavadinimas tikrai buvo "neorakuliškas", bet ten tas tekstas, kur shrnz nukopino, visai ne į temą… Galit mane akmenim apmėtyt
Dabar shrnz dar karta pereik per visas temas ir prie aiskeregiu pridek tuos kurie prognozavo zalgirio pergale 4-0 arba 4-1. Tingiu dabar knistis, bet tikrai atsimenu, kad tokiu buvo nemazai…
Jei saziningai tai saziningai
siandien nakti shrnz apsiciulpe bibiais turbut, kad dabar visus kaltais bando padaryti gedos turek, avine, poto dar is darzelio busi ismestas, tai tada visiems iseilems valkatoms ciulpsi
trint nx tokias temas specialiai shrnz yra klubas iki 18-tu laukiamas ten, jei nemoki normaliai bendrauti su visais.
kai tau uzaugs pirmas dantukas, tai pazadu is kojos ji ismusti, o dabar eik misinukus siurbcioti, avine