Jei jau reikalaujat
va sita, tai garantuotai eis 2ke + 2.0TDi 74kw p.s. polirOta ne pas ubagss`a
LedC?
Qrmis Octavios neturi dyzelines nuo 2004m?
Manja, isore , kaip matai… o toliau… loterija… kuriasi ir vaziuoja gristu , bus matyt… kikeri, as asmeniskai neturiu, bet nupirkt tokia, ner problemu
asskicker, octavia pas ajajaja yra 2007 metu dsg 1,9 tdi 5500euro
Tas kuriasi ir vaziuoja tai ziauriausias is ziauriausiu pasakymu apibudinant auto stovi
man jos greit nereikia bet ieskau uosviui tai jei pasitaikis koks geresnis variantas duok zinot
manja qrmis ima is de, tai ten komentaruose niekas neraso kaip kas ir per rageli nesako, as manau nebent tas kuris paima su traliuku, nebent jis daugiau papasakos… bet jo, taip nividimka pirkt masina yra rizika didele…
Manja, o kaip kitaip apibudint? vienam to uztenka iki pilnos laimes… kitas bandys prisikabint, prie puteles po tepalo dangciuku… nors variklis ledinis…
RafinOtas, sakai? p.s o ka tas tralistas anam gi pabarabanu, duoda zakaza kad vezt nuvaro ir pasikrauna
kikeri, sorry, tikrai neiskosiu specialiai… nori ieskokis, rodyk, paziuresim Rafi, aisku rizika… bet kai auto tokiom kainom, ta rizika ne tokia ir dele… cia nesesi ant 10keur i minusa… o tokie pinigai, tai… giliai ph, gyvenimo nesugadins
tuo paciu… yra SVELNIAI TARIANT skirtumas, kai lietuvis ragelyje sako, kad viskas gerai ir Vokietis
p.s. niekas nes.p.sa ir jokie tralistai tu masinu netikrina, nebesvaikit
Qrmi, nu bbz kaip pvz lt perikupai, ledC, maza rYda, vazinejo kunYgs pas kur.vas, o trumpiau, tai sedi ir gazOji
kurmi o tu tis DE varai?
qrmis, na as autohausu nemazai pravaziaves, bet ten *pimp…* nera tu variantu tokiu afygienu… tai is kur kiti virina po 20proc nuo masinos kainos, tai tu man pasakyk is kur reikia rasti tokiu auto? Nors kiek esu girdejas, vienas is italu varydavo, tai sako jokiuose puslapiuose neieskodavo, tiesiog susidirbo su pora autohausu savinininku, tik geras variantas(kokia padrozta ar idauzta uz nedidele kaina) iskart jiem skambina. cia tai manau eina uzvirint, bet kai po 100-200e uzvirini… ir siaip speju daugiau uzsivirina jeigu varai su defektais…
kikeri… esu is USA emes, bet sau… De daugiausia… dabar pirmas bandymas bus is IT… ir dar laukiu atsakymo del vienos auto is Danijos… ziuresim… gal prasiples rinkos, bus galima padidint pasiula … nors ji ir dabar yra virs 1 limono autu
aik tu peklon kailEi
rafi, zinai kaip uzvirina? perkamos masinos is turku, lenku, rumunu gyvenanciu DE, su suktom ridom, jau ant DE, arba su ridom 500kkm + tokiu eiksteliu netruksta… tie urodai patys supirkineja masinas, stovedai eilese prie srotu, ir utilizavimo imoniu, kur normalus vokieciai atveza masina ismetimui… bet cia ne visos 100proc taip perkamos. tokia ta realybe, o jus galit smankt apie ledines auto uz pigiai tokiu pilnas autopliusas
lediniu uz pigiai nebuna vaiksciosiu pescias kol kedai sudils, kas belieka vargOliui
p.s. ka reiskia daugiau uzvirina? man giliai pkj, jei kazkas parveza lavona, atkelineja 4 savaites iki “ledo” parduoda… ir tada visa gerkle… afigienai liko 400e… per tas tris savaites man gali grist 3 auto nuo kuriu liks po tarkim 200e, as nieko nes.p.su, nieko nedarau… ir ka? man sleptis po lapais nes uzvirinu tik 200e? paskaiciuok