Jazz’as. Ka jums jis reiskia?
Jazz’as. Ka jis jums reiskia, branguciai? Ar jums jis patinka? Ir is viso, kaip manot ar gali jis valdyti zmogu? Man labai idomu, ka jus apie tai manot
Siaip priklauso kokios pakraipos tas jazzas Jeigu labai tradicinis, tai nelabai patinka
LAbiausiai asid jazz patinka
Neuzilgo Kaunas Jazz prasides ir tada tikrai pajazzuosim
Smooth Jazz valdo! (Gota, Soundscape, Dian Krall and the list goes on…)
belekoke muzika kuri patinka klausitojui ji uzvaldo ir tai nebutinai turi boot jazzas paziekit kiek pacuku del sindikatu ir eminemu visokiu myzcioja
Nereiškia visiškai nieko, grojimas dėl grojimo, jokių emocijų, vien technika. Dabar kažkaip atėjo į galvą palyginimas, kad jei muzika būtų seksas, tai jazz’as būtų masturbacija
Bet nieko prieš neturiu, nesupraskit neteisingai, jei žmonės klauso, reiškia jiems reikia.
Peace
absioluciai niekuo
Jazz music Rules na o jei rimtai profesionalus Jazz yra gerai. Lengvo turinio. Nepatinka new age ar fusion Man jazz turi buti atliekamas profesionaliai ir turi tureti melodijos bei gera ritmo sekcija tada malonu klausytis. Apskritai Jazz yra puiki muzika tik gaila kad jis dar nera populiarus lietuvoj nors sios tendencijos jau pamazu keiciasi. tai labai malonu
Fu nemegstu jazooo
Yra žmonės paprasti, yra sudėtingesni. Yra pop, yra jazz…
Man jis nepatinka, negaliu pernesti tu sksafonu, tiesiog jie mane sux’s.
Ir yra zmones jauciantys pareiga pareiksti savo nuomone apie dalykus apie kuriuos neturi ne menkiausio supratimo…
jow… acid jazz ir man grazhu o paprasto jazz’o nelabaj…nelabaj…
Geriausias jazzas - laisva improvizacija.
Siaip Avant-garde jazzas valdo
Jazz’as uzvaldo tada, kai matai atliekant ji gyvai…matai atlikeju emocijas. O atliekamas gyvai neapsieina be improvizaciju, kurios viena geriausiu jazz’o daliu
slamstas
Ir dar reikejo pridet kad "Pikaso valdo!!". Nu shtai ir parodei savo buka mentaliteta, Kestuxs… Nzn,nekenchiu tokiu bukaprochiu, kurie su savo zhemo lygio intelektu dazhnai pasireishkia ir ne vietoj. Reikejo sakyt "nemegstu" ar kazhka panashaws,o dabar tu izheidei kitu nuomones, kurie apie jazza mano labai gerai ( pav. ash ). Zhodzhiu,geriau ish vis shioje temoje patyletum…
Na tiesa pasakius tokio kvailo palyginimo seniai seniai nemaciau. Ir ne i tema, ir neteisingas.
jazz yra labai gerai laukiu nesulaukiu Kaunas jazz
o jazz’o klausomas stilius labai priklauso nuo nuotaikos, pvz dabar klausau M.Stern
Nelabai man jis,bet kartais uzheina noras pasiklusyti jazz’o