jauti?

jauti?

ar tu jauti toki dalyka ,kad kartais be draugu esi niekas?Pavargęs

tai matyt tu ir esi niekas net su draugais

aciu Piktas kaip tik man draugai svarbu.

visada jusu paslaugoms BaisuBaisuBaisu

is kur ta pabaisa velnio dukra isslindoIgnoruojuIgnoruojuIgnoruojuIgnoruojuIgnoruoju
o as tave suprantu,nes pats esu dabar svetimame mieste,kurieme nera ne tik ne vieno draugo,bet ir pazistamuLiūdnasLiūdnasLiūdnasLiūdnasLiūdnas
bet su laiku tikiuos ju atsirasŠypsenaMirkt

whtafck?

o tu jiems?Nekaltas cia tik tarp kitkoNekaltas

O ko tu tokia piktbobe? Gyvenimas nuskriaude?BaisuKietas

Joooo, draugi turi dideles reikshmes, labai…Drovus

o tu kartais pati nebusi pasivadinusi vardu NIEKAS?jei ne, tai pagalvok, gal vertetu persivadinti?tau labai tiktu…rimtai sakau Taip idealus vardas tokiai bobsei kaip tu Kanda
p.s. vadintis velnio dukra tau per gerai

ohoho Drovus
tikra velnio dukra Cha cha velnio nesta ir pamesta Liežuvis

Ula17
na kad niekas, tai nepasakyciau…vis tiek esi zmogus ir vienas siam gyvenime gali taip pat daug ka nuveikti…taciau, pritariu, kad be draugu, artimu zmoniu paramos kazka pasiekti yra sunku Šypsena
taciau buna zmones isikabina i gyvenima ir pasiekia aukstumu net ir tada kai lieka vieni…Nekaltas
manau, be draugu tikrai yra sunku…taciau vis tiek, esi daugiau nei "niekas" Šypsena
that’s my opinion Mirkt

esu mazu maziausiai kazkasŠypsena

!!! visiskai taip !!!

man tie draugai px visada atsiras kitu Cha cha
nors jei ju daug neturi pradedi labai vertinti ir dziaugtis kad nors tiek turi Cha cha

matyt dar permaza, nesuvoki, kad draugai - tai viskas. Beto ko ju daugiau, tuo geriau tau. Daryk isvadas neuzauga… Cha cha

draugas drauguj nelygu.

kartais niekas ir su draugais. nemanau, kad drauguose esme…

tu matai kaip faina Apakęs, as ir nemaniau kad taip uzkibsit. jautruoliai…tik reakcijas stebiu, kaip zmones sunkiai valdosi ir demesi kreipia Cha cha. eksperimentai - jega… kuo duagiau pykcio tuo daugiau sieliuksciu i pavergt galima. ciao, pikciurnos!

Taip