JAUNU MERGINU SKONIO RECEPTORIAI ir ORALINIS
Ar pastebejot, kad jaunos mergos nelabai jauchia skoni ir joms + - yra px’ui ka valgyti, o kuo vyresnes tuo darosi maistui isrankesnes. Tai aiskiai susije su ORALINIU SEX’u, t.y. kuo daugiau mergina dirba siuo klausimu tuo labiau laveja joms skonio receptoriai (o tobulybei ribu nera).
nu nx tawo ir pastebejimai
Cia pagal save sprendi?..
ar pats tiki tuo kas rasai
o kaip su tom kurios isviso neima…voobse jokio skonio nejaucia
Sprendziu pagal chiulpianchias, prastai chiulpianchias, l. gerai chiulpenchias, nechiulpenchias merginas. Galima sakyti esu atlikes kruopshtu mokslini darba - tyrima, taigi artimiausiu metu galiu tiketis mokslinio laipsnio.
Kurios nechiulpia galima sakyti turi skonio receptoriu celka kuri prarandama pirma karta pachiulpus.
Dabar galvoju- kodel as neturiu skonio pojucio
[
Sprendziu pagal chiulpianchias, prastai chiulpianchias, l. gerai chiulpenchias, nechiulpenchias merginas. Galima sakyti esu atlikes kruopshtu mokslini darba - tyrima, taigi artimiausiu metu galiu tiketis mokslinio laipsnio.
[/quote]
galva issitrink asile…
galva issitrink asile…
[/quote]
Nekelk balso mazhuli.
[
[/quote]
Nekelk balso mazhuli.
[/quote]
ar per garsiai parasiau
skonio receptoriai prarandami rukant. Bet kad ciulpiant atgaunami…
Persivadink OTSOSU Lavondemoviciumi
Hehehe vat idomu kokis to daikto skonis jei jau tamsta tiek daug zinot gal ir shi menknieki zinosite
as ir tai pagalvojau,jei jau eini ant mokslinio laipsnio tai turi viska pats padaryti ir praktiskai
garantuotai bande musu mokslininkas
tau lavone gal wisai nebegera, ka cia paistai? lavondeme - CIULPOIDAS
Lavondemes rašė:
Ar pastebejot, kad jaunos mergos nelabai jauchia skoni ir joms + - yra px’ui ka valgyti, o kuo vyresnes tuo darosi maistui isrankesnes. Tai aiskiai susije su ORALINIU SEX’u, t.y. kuo daugiau mergina dirba siuo klausimu tuo labiau laveja joms skonio receptoriai (o tobulybei ribu nera).
O aš esu įsitikinusi priešingai: jaunos turi skonį, todėl nevago kas papuolė ir yra lieknos, o praradusios skonį ryja viską paeiliui ir tampa storos karvės Ir vis per oralinį, dargi papildomai apsiryja
Stori vyrai irgi nuo to paties storėja