Jaunimo sublultūros-kokia Jūsų nuomonė

Jaunimo sublultūros-kokia Jūsų nuomonė???

Apie kiekvieną jaunimo subkultūrą… suaugusieji turėjo ir turi daugybę išankstinių stereotipinių nuostatų, neigiamų vertinimų, o kaip Jūs vertinate jaunimą, save vadinančiu: "pankai", "metalistai", "rokeriai", reperiai", "gotai", "reiveriai", "riedlentininkai", "skinai", "hiphoperiai"ir kt? Gal kažkada patys tokie buvote? Ar teko juos pamatyti iš arčiau? Kaip apskritai juos vertinate? Būtų įdomu išgirsti suaugusių žmonių požiūrį Cha cha

mums iki suaugimo dar toli Cha chaesame tituluojami subrendusiais ,taciau tai nerealu Neapskritai: Gerai,kad tik nesiktu ant saligatvio tamsia nakti ir nesaudytu i praeivius is automato Veee

Ką aš manau?.. Nekaltas manau jie tiesiog prieštarauja, maištauja, kvailioja… jeigu tai neperauga į agresiją - tegul. Išaugs, ir patys atlaidžiai šypsosis prisimindami savo jaunystę - paikystę… Šypsena

Ledi Gėlė
siandieniniai subkulturu veikejai negali nemaistauti ,todel ,kad galvoja : stai Sadamo armija okupuos krasta ir krus ju moteris .Kita kalba eitu apie didiji Varvekli arba Atsuktuva Cha cha

sadamo armija okupuos ŠypsenaŠypsena ziurek kad statam i sikna lendam neprausta patys savo noru ir kad mazoli neprisitrintume belysdami o kas del tu jaunumelio tai as i juos ziuriu teigiamai

Del manes tai tegul jie nors ir i uzpakalius tratinsi ir marsieciais vadinasi kad tiktai laikytusi nuo manes per atstuma ir nekliudytu man buti sioje zemeje…

Jaunimo kultura. Oooo… as dar tiek nesuaugau. Drovus Man dar smelio dezej kapstytis ir kapstytisTūsas

O ash kazhkada vaikshchiojau su skiautere Girtas
dabar nebe Mirkt bet tas gyvenimo pozhiuris beveik toksai pat ir ishlyko Laimingas
O shiuo metu, tai manau perdaug jaunimo kreizuoja, per daug jauni, jie nesupranta tu ideju Nekaltas tiesiog nori ishsiskyrti, kreizuoti ir t.t… Mirkt
Keichiasi visi… netgi punkai Nekaltas

mandzian-Atsuktuvo su papaša dabar laukia maximalių išbandymų metas
per TV…Veee
…o baikeriai tai čia kaip-subkultūra,ar kaip…Nekaltas

Na mums su tuom subkultūrom dar baisiulingai pasisekė. Baikeriai vaidina kietus, pankai- pankus ir t.t… Vakarų pasalyje, šios subkultūros labiau išvystytos, ką aš manau? Manau, kad kiekvienas žmogus turi teisę į savireišką, taigi… Jeigu tai nekenkia kitam, tegul.

Xamlo-kodėl baikeriai vaidina kietus…Nekaltas

Pažiūrėkim iš kur atsirado baikeriai?
Po II pasaulinio karo daug karo lakūnų neberado sau vietos, taigi ir prasidėjo baikerių judėjimas. Pas mus baikeriai tai čia toks hobis, laisvalaikio praleidimo forma. Pvz Danijoje buvo net cieli gatvių mūšiai tarp baikerių grupuočių. Pas mus baikeris asocijuojasi su motociklu ir odiniais juodais drabužiais aprengtas diedas, būtinai be šalmo ir su juodais akiniais. Kad ir toj pačioj Danijoje baikeris asocijuojasi su nusikalstamom grupuotėm. Pas mus tik mėgdžioja… Dėja… O gal ir ačiū Dievui.Nekaltas

Xamlo-arba bendravai ne su Wilnos baikeriais,arba irgi mastai
stereotipais…Nekaltas

Ziuriu normaliai.Kazkada as irgi pankavau, mano draugai pankavo.Megau metala, diskotekoje su drauge pirmosios merginos, kurios soko pagal metalo muzika.Siuo metu mano dukra labai domisi gotais, rengiasi juodai, jau pora savaiciu be proto "metaluoja", pasikabinusi grandine, groja ant gitaros "Nirvana", "Metalica". Praeis Cha cha

Ne, aš nebuvau nieko sutikęs. Stereotipas,. tai yra viešoji nuomonė. Na o nuomonę sukūria būtent tie žmonės. Taigi, net jei aš mastau stereotipų, tai jis yra sukūrtas remiantys plačiai paplitusia nuomone (argi tai ir nėra stereotipas?). Taigi aš esu paprastas žmogelis, paprastoj žemej, arba kaip pasakė vienas šių laikų klasikas :"Esu paprastas mazerfakeris…"

Visokių yra visokių ir reikia Taip
Aš vertinu teigiamai… bo ir pats ne prie daugumos Cha cha

Noriu taves paklausti

???ar teko susipazinti su garsiais pankais ,pankais_ seneliais ? Galiu lazintis ,kad jie siko ant saligatvio protestuodami pries komunistines bacilas,bet ne vienas kekse saugumietis to sh nesuvalge Ne

be to juk zinai,kad mazolius prisitrina politikai ,o ju profesijos ypatumas ir yra "lysti i Ignoruoju",bet pries tai patepus Mirkt