Jaunieji rašytojai

Jaunieji rašytojai

.

Taip,rašau.Bangoj dienorašty yra mano kūrinių,ir dar vieną tokią knygutę rašau.Nekaltas

nesu zmogus prie menoNekaltas

Turiu ideju kai ka parasyti, bet pritruksta laiko arba ikvepimo Šypsena

Perskajchiaw wiena kurini ish tawo puslapio… Man ypach patiko “Ir tu atrodai kaip koks bomžas” Juokiasi Cha cha Gerai Tikraj geraj rashaj, ash manaw Taip Ir ash rashaw… Taip Tipo knyga kazhkokia… Nekaltas Nedawg dar parashiaw… Nezhinaw, kas ish to… Nekaltas

Tai jis rengiasi purvinais drabužiais, dėl to aš ir pasakiau.

Aš irgi rašau labai panašų kūrinį kaip ir Justas, bet pradėjau rašyt pirma, o jis perskaitė ir tuose savo kūriniuose kopijuoja mno stilių. O mano kūrybos linką gausit, jei parašysit privačiai.
Nenoriu čia skelbti.

man dazniausiaj tajp buna - uzsikabinu uz kokios wienos temos ir bandau kazka rasyt… bet bewejk niekad neuzbajgiu… niu esu parasius keleta apsakymu… bet nemanau, kad jie werti demesio… Mirkt

Ajshq Cha cha

Ax taj kopijatorius jis pasirodo??? Cha cha Idomu idomu… Nekaltas Cha cha Ash noriu paskajtyt tawo kuryba Taip

a… kazkaip esu bandziusi, bet tik trumpus tekstukus Mirkt

P.S. tavo kuryba laaabai grazi Taip

o taip,ka tik pasinerew i hiphop kuryba, bandau rasyti kurti, dienorasty yra geras gabalelis fyfos Juokiasi Cha cha

jau mazdaug isivaizduoju BaisuCha cha

kazhkada kai buvau kokioj 3~4 klasej…Cha cha svajojau but poete, bandzhiau kazhka kurt…Cha cha, o dabar nemoku normaliai rashinio parashyt…Cha cha

Jo, man ir keista, kad aš knygą rašyti moku, o rašinių mokykloje ne.

fee PavargęsVeee nekenciu literaturos !!!Ignoruoju

bet kaip mano kūryba gali būt graži? Mano draugė sakė, kad nemoku rašyt.

manau, kad ne tu vienas jos nekenti… Cha cha

viska rashau bangojŠypsena
isaita, nerasheesiu, neas kaip sakew viska issakau bangojeMirkt