jauna mama su vaiku...

jauna mama su vaiku…

Man tai tik pradzia tokio gyvenimo. Kolkas dar ir asaros daznai aplanko… Bet va idomu - AR JAUNA MERGINA SU VAIKU ANT RANKU DAR TURI SANSU SUKURTI LAIMINGA SEIMA?

TURI!!!
Tau Gėlė Gėlė Gėlė
Ir nusishluostyk asharas Labas

Na, neliudek, dar surasi savo laime. Ir tikek, tikrai ji ateis Laimingas

Bet net e-netu bendraujant, dauguma dingsta vos tik suzinoje apie maza vaikeli…

suprantu kad tau sunku,bet tikiek kad viskas dar tau pries akys,didziules sekmies tau.Mylek savo vaikeli uz du.

Po vaiko gimimo ir pas mus daug draugu dingo, bet liko geriausi, ir dar nauju atsirado kuriems nebaisu buti su musu vaiku.

as ne apie draugus - draugai viskas kaip buvo. Man idomu ar dar yra vyru kurie susidometu mergina jau turincia vaika. Man dar tik 21…

KvailuteŠypsena Tu tik dziaukis kad atsikrato tokie kurie bijo zodis "vaikas". Kam tau ju tokiu reikia? Va pamatysi bus ir tokiu kurie nekreipdami demesio kad tu mama bus su tavim ir myles tave. Ash likau viena 19 metu su mazu vaiku. Dabar man 25 turiu puiku drauga, kuriam visai mano vaikas netrukdo. Zinoma neteisi buciau sakydama kad jis atstoja vaikui teva. Tikrai taip nera. Bet mane myli ir mano vaikui nera blogas.

Aš turiu toki drauga-vede mergina su vaiku,ir gyvena laimingai.Turi jau antra vaika.Nereikia tik nusiminti-tu dar esi labai jauna,ir viskas prieš akys.Tik neskubink ivykiu-viskam savo laikas.Jei bijodama vienatves,pulsi pirmam papuolusiam i glebi-kažin,ar jums pasiseks.Nors mano patarimai skamba banaliai,bet kitu nerandu.Tikrai viskas bus gerai.

Aisku tokiu vyru, kurie susidometu mergina, jau turincia kazkieno vaika yra maziau, nei tu kurie susidometu ju neturincia, bet nereikia labai pergyvent, jei labai noresi, tai ir susirasi sau tinkama Šypsena Gėlė
Klausei ar gali tiketis, kad turesi seima, taip, beabejo gali tiketis, bet ar tai issipildys, daug priklausys nuo taves pacios.
P.S. asmeniskai as pazystu net dvi jaunas mamas kurios vede ir laimingai gyvena…

Kam tu tiktai patiksi, vaikas nebus kliutis.
Geriau dairykis i truputi vyresnius uz tave issiskyrusius Vyras. Jie geriau tave supras.
Sekmes Gėlė

tikiuosi, kad busiu viena is tu kuriom pasiseka… kolkas tai… reikia tik laiko…o ji taip sunku istverti… na vistiek aciu - protingi zmones - protingi patarimai (ir tikrai nebanalus)

tik nereikia nusiminti.zinau kad sunku,bet tu tikrai turi galimybe susirasti puiku Vyras. juk vaikas tai dar ne gyvenimo pabaiga Nekaltas

Viskas bus gerai!
Esu tuo įsitikinsi.
Nepraeis nė metai, kai parašysi mums gerų žinių.
pamatysi.
o dabar negalvok apie save ir blogas mintis - tavęs reikia tavo leliui!
skirk jam visus savo jausmus, dėmesį ir meilę.
Vėliau jis tau atsidėkos tuo pačiu. pamatysi.GėlėGėlėGėlė

TAIP! Ir ne bet kokia, o labai nuostabia!
Gėlė

Zinoma, kad yra. Pvz as susidomeciau jeigu buciau nevedes.
Vaikas nekliudo. Dar geriau kai yra vienas paauges.
Tevas tas kas uzaugina o ne tas kas padaro.

nenusimink viskas susitvarkys ir tu tikrai surasi savo laimeTaipLabas

Vyro pusbrolis paliko savo sugyventinę su jo vaiku ir išėjo pas moterį su dviem svetimais vaikaisPiktas. Poelgis Baisu, bet puikiai parodo, kad ne vaikuose problemaNustebęs
Tau Gėlė

Turiu viena pazistama (inetini) Tai jis pries gerus metus vede pora metu vyresne moteri su vaikeliu. Susipazino jie inete. Ir dabar turi 5 menesiu bendra leliu Šypsena Vat ar laimingi tikrai negaliu pasakyti, nekalbam sia tema Cha cha.