Jauciu nenumaldoma nora pasivaikscioti po parduotuves ka nors nusiperkant… Ko man truksta?
Gal kokio demesiaus? Gal laimes?
O gal tiesiog man ko nors is tikruju reikia? Ta prasme kokio nors daikto?
Nenroriu sirgti pirkimo manija…
Manyciau tai viena is atsipalaidavimo formu, kuria lengvai galetum pakeisti susiradus koki nors hobi. Truksta uzimtumo… malonaus…
Matomai truksta pinigu. Jei ju butu uztektinai - nesijaustum daranti kazka netinkamo, sluodama parduotuves.
Gal tu, Lyga, ir teisi… Praktiskai nuo gruodzio pradzios nesu turejusi laisvu pietu pertrauku. Sia savaite mano pirmokeles nera namuose, tai nereikia niekur skubeti, o ir reikalus jau visus sutvarkiau… Matyt ta laisva pietu pertrauka ir neduoda man ramybes…
kaip cia naudingiau ja praleidus? Gal i knygyna keliauti?
Manau pinigai kisene spaudzia As jei uzejus i "Mango" nieko nenusiperku - reiskia shu***a diena buvo
Tiesiog kam taupyt pinigus, jei ju pakanka (ups kolkas) o pradziugini bent sitaip tada save, ka nors papirkdama
Va va mane ir gasdina tas pradziuginimas bent sitaip saves, ka nors perkant
Dar yra toks dalykas, kaip suvokimas, kad katik nupirktas daiktas tau visiskai nereikalingas… Paziurekit, kiek uzsieniuose ismetama absoliuciai nauju moterisku rubu
matyt zinai, kad sis laisvalaikis laikinas, ir neapsimoka pradeti ka nors didelio ir grazaus, nes vistiek tam laiko neuzteks
Apsieini su parduotuvem
O gal ka nors paskaityk? Ka seniai seniai norejai paskaityti
daikto
na galima po parduotuve vaikstant ir pasvajoti
ex sia spintuke i virtuve
arba ex, paskaityciau sia knyga
po knygynus ir as megstu trintis. O jei dar pardavineja senas knygas tai isvis kaifas
Svarbu susigalvoti nerealu daikta… Aisku, as jo negavau… Tai daugiau laiko praleidau vaiksciodama Gedimino prospektu nei po parduotuves…
Bet is principo, tai baisu butu, jei pradeciau masiskai pirkti daiktus, kurie man visai nereikalingi…
Kažkur esu skaičiusi kažkiokio mokslinyko mintį, kad moterį traukia pirkiniai, kada ji būna nevisiškai ar visai nepatenkinta savo seksualiniu gyvenimu
Bet ta jo mintis nepasitvirtino, nes tokiu atveju turėčiau gautus pinigus per vieną dieną išleisti
Man pvz. buna, kad uzeinu i parduotuve kokio menkniekio, o iseinu su pilna terba, nors pinigai tikrai kisenes nespaudzia
Manau daug kam taip.
tau Stikle truksta tik stikliniu dantu
Neatspejai, Rydai… Nors turiu as Zirgo galvu kraujo, bet gyvenu Lietuvoje, tai man truksta gintariniu dantu su inkliuzais… O ka cia stikliainiai. Kiba as itale kokia?
Na po visas is eiles parduotuves nemegstu vaikscioti, bet po savo favorites tai galeciau ilgai ir nieko nepirkdama, pvz avalynes, zaislu, knygynai…