Jauciat jega!!! Kaledos arteja,nu tixliau atostogos!!!
Jega,paskutine moxlo savaite!!!
dar reiks visa savaite i shule eit… O Kaledos man pasijaus nuo treciadienio po pamoku
Jo, jauciam, o tu jauti?
ux… ir ta sawaite tep greit prabegs… ir prasides svenciu maratonas
heh o paskutine savaite visi mokytojai sako parasom kontrolini, nes po atostogu neprisiminsit nieko…todel manau kad laukia sunki ir bjauri savaite…
man irgi taip atrodo…bet nieko gal istversim
liabai laukiam o ypac atostogu
o man bus savaite be namu darbu!tik reikes dar pora kontrolinuku atsiskaityt,bet siaip visai nieko savaitikeATOSTOGOS ARTEJA!!!
TAi tame ir beda geriau butu namu darbu bet kontroliniu nebutu nekenciu kontroliniu sues kaledine nuotaika!!
Nu jo prasideda visi atsiskaitymai sulei is visko…
dar ir kajp jauciu
o mums tai reiks 6dienį į mokyklą eit, kad už gruodžio 23 atidirbtume
ha ha tajp taw ir rejkia
jauciu jauciu …
savaite ne tik pati geriausia, bet ir pati blogiausia - ties atsiskaitymu!!! o dar persalti sugebejau… sakes
dziaukis kad persalai gal i mokykla nereikes ir nuplauks atsiskaitymai :] o seip ir man arteja atsiskaitymai tiksliau baiginejasi nes iki dabar per pastarasias savaites vien atsiskaitymai prishkaledinia buvo ir kita savaite nusimato bent 5 atsiskaitymai atsiskaitymai atsiskaitymai atsiskaitymai atsiskaitymai atsiskaitymai atsiskaitymai atsiskaitymai nekenciu ju!!!atsiskaitymai atsiskaitymai atsiskaitymai atsiskaitymai atsiskaitymai atsiskaitymai brrrrrr
bet aš neisiu
Lauuuuuukiu nereeeeeeeeaaaaaaliiiiiaaiii.