Jauciai ir jautukes, pasikalbekime(musu klubas)

Jauciai ir jautukes, pasikalbekimeŠypsena(musu klubas)

Tai va. Kuriasi cia visokie horoskopu klubai. Noreciau, kad susiburtume ir mes, jauciai Tūsas, pasikalbetume apie save, savo charakteri ir t.t. Apibudinkite save keletu zodziu, ka apie jus kiti mano ir t.t. GirtasLiežuvis

As ir jautuke Labas Labukas Labas
Esu tvirto charakterio, jei ko uzsigeidziu turiu gauti. Greitai supykstanti, bet taip pat greitai atleidzianti Cha cha Mirkt

Ash irgi butent tokia pati ir kaip pastebejau, turejau l.gera drauge jautuke, tai susitikusios tiek dukdavom, kad visas miestas skambedavo, dabar ji ishsikraustePiktas Cha cha

Gaila Liūdnas O as drauges jautukes neturejau Liūdnas Musu charakteriai per daug sutinka ir abi to paties norime tad tenka daznai susipykti Piktas Cha cha

Kaip , kaip? Turejai jautuke ir su ja nesutapai ar kaip?Šypsena

Jo Taip kaip zinai jautuku charakteriai yra tvirti ir jei ko uzsigeidi tai turi gauti raba jei kas patinka taip pat turi gauti Taip Nu o kai man patikdavo vienas vaikinas ir uzsimanau ji pakabinti tai ir ji nori, del to susipykdavome Cha cha

Sorry, bet siame forume neverta steigti klubu pagal horoskopus. Nes tada ir likusieji vienuolika zenklu uzsinores savo klubo, o dvylima vienodu temu bus visiskai neidomu. O kuriam nors vienam zenklui suteikti isskirtine privilegija butu neteisinga.
Beje, "Noriu susipazinti" forume yra daugiau ivairiu klubu:
http://www.banga.lt/admlt/2club.welcome/21-=(421288673