Jau tie bernai.... - padekit, temoj dar viena klausima uzdaviau.

Jau tie bernai… - padekit, temoj dar viena klausima uzdaviau.

Zinot, imu isitikinti, mano drauge buvo teisi - nesvarbu kiek jums metu - ar 6, ar 16, ar 26… Vis vien esat tokia patys! Metyk uzuominas nemecius, kad isimylejai, nesupras, kol tiesiai nepasakyti! Svarbiausia, kad uzuominas lyg ir jis pats meto, bet nieko aiskiai nepasako, ka daryti??? Liūdna

Niu zinok ir man buvo panashiai Taip Tiesiog nusibodo visa tai man ir pagalvojau, kad geriau turesiu 101 drauga Šypsena o kai pasiilgs, tai susiras TaipCha cha

Supranti kame esme, jis mano geriausias draugas… Jis sako, kad ir as jo geriausia drauge. As nebezinau ka dar galima padaryt, visada pasirasineju "amzinai Tavo", siuntineju eilerastukus su uzuominom ir apskritai atrodo, kad jau taip aisku viskas lyg buciau tiesiai pasakius, o jis arba nesupranta arba nenori to parodyti…Liūdna

Nereikia uzulankom vaikscioti-tiesiai sviesiai i akis pasakai ir Gerai

Nenoriu sugriaut kazkokiu vilciu, bet arba jis tikrai nesupranta (tada jis biski glusiukas) arba tiesiog nenori ne parodyti, o nenori suprast tavo uzuominu. Ty. kad tu jo nedomini kaip pana, o tik kaip drauge…
Nzn ar cia tinka mano mintys, bet bent jau as taip elgciausi…
Geriausias budas issiaiskint - atsargiai paklausk jo… sms’u arba realiai…

Na sprendžiant iš tavo amžiaus tai bičiukas gal ir nesupranta (ne tas jam galvoj) Cha cha arba nesidomi tavimiTaip

Waikeli tu isimylesi dar ne karta sakyk jam tiesiai swiesiai

Suaugsi, kitaip kalbesi!

Visu pirma jus is mano amziaus apie jo nespreskit…Mirkt
O siaip tai tiesiai tikrai nesakysiu, bijau netekti ir elementarios draugystes…

pasakyk aiskiaiTaipmano mergina irgi mete uzuominas,bet kol pati nepasake kad myli,nesupratauCha cha

Aga
Yra tokia šaunuolė 14 m …
tai kad ir tiesiai tais sup…ais SMS rašo…visviena nifiga nekerta kai normaliai paaiškini kad neįmanoma nieko net tikėtis…
nu kas iš to jei jam 25+…
nurimk ir pamiršk ir jei dar esi kiek vertinama kaip draugė džiaukis tuo…

Dauguma chia chebryte teisi - jis manau puikiai supranta namiokus , bet specialiai nedaro ishvadu nenoredamas tave izheisti - tu jo nedomini kaip mergina Ne , tik kaip drauge , o tu pati , jei tikrai jis tau patinka nemanau kad tau butu faina kaip tu vadini “elementari” draugyste - tu visada busi shalia jo ir zhinosi kad jis niekada nebus tavo…taip kad sakyk drasiai jam viska ( ji netgi gali paveikti toks drasus tavo poelgis ) , ir net jei jis mandagiai acakys tau , tai juk nereishkia , kad jusu “elementarus” ryshys nutrux

Vo Alus

Zinau zinau, zodis elementari cia netinka, as norejau pasakyti, kad nenoriu prarasti bendravimo su tuo zmogum, nes man tai be galo reiskia. Beje, "drasus poelgis" gal ir paveiks, bet abejoju ar taip, kaip noreciau… Supranti, ir jis kaip ir meto uzuominas, bet nieko tiesiai nesako, taigi as tikiuosi, kad is to kas nors iseis, bet pirma tikrai nieko nesakysiu atviru tekstu.

man labai nepatinka kai mano draugas "vaiksto aplinkui" arba meto uzuominas kol ka nors pasako.Manau jei vaikinas tikrai myli mergina turetu jos nebijoti ir viska tiesia sviesiai pasakyti. Turi buti Moterys ir Vyraididele meile,kad galetu viska pasakyti…

As tai surinkciau visas tokias ismetytas uzuominas, nuplauciau ir sumesciau i sriuba. Mirkt

tikrai kazkas minejo, kad suauksi viska suprasi, bet patariu dar pabut vaikuŠypsena

na jau… su tuom uzhuominom irgi… suprasi jus ar chia uzhuomina i kazhka ar tu tiesiog draugishka Mirkt paskui gaunasi… nelinksmai Cha cha

manyciau, kad nori taj isgirst ir isitikint ir tiek…

atsiduok