jau susitvarke mano visa Corel Photo-Paint8 programele

jau susitvarke mano visa Corel Photo-Paint8 programele Liežuvis

daznai as naudojuosi tokia programa kaip Corel Photo-Paint8, o stai sendien isijungiu ta programele ir pastebiu,kad nera meniu juostosLiūdnas vakar tai dar ji buvo, o sendien paslaptingai dingo Piktas
tai kaip man dabar paisytiŽliumbiaŽliumbiaŽliumbiakur ji pasislepe?Nekaltas

p.s. viskas jau veikia LiežuvisGėlė

Susirask įrankių juostoje tokį mygtuką Maximize Work Area. Ant jo nupieštas langas su rodyklytėmis į visas 4 puses kampuose. Ir jį paspausk.Taip Turėtų susitvarkyti.Gerai

zinau as ta mygtukaTaipbet tai ne tas ko man reikia Liūdnas meniu juostos vistiek nera Žliumbia

ir va dar cia viska beziuredama tai netycia dingo ir busenos juosta nes paspaudziau hide status bar o tai kaip ja atgal susigrazinti? Nekaltas

[quote]mergiuzel rašė:
ir va dar cia viska beziuredama tai netycia dingo ir busenos juosta nes paspaudziau hide status bar o tai kaip ja atgal susigrazinti? Nekaltas
[/quote]

Dar kartą paspausk.Taip

Dar kartą paspausk.Taip

[/quote]

tai kur ten spaust, kad nera kur Liūdnas

[quote]mergiuzel rašė:
tai kur ten spaust, kad nera kur Liūdnas
[/quote]

Padaryk Print Screen ir įmesk į galeriją, nes, man rodos, mes nesusišnekam.Nekaltas

Paspaudi Ctrl+J
Ir tada eini i Customization
po to i Command bars ir ijunk kas isjungta

Susijungti tai susijungti, bet man įdomu kokiu būdu, nuspaudus Toggle Status Bar, pradingo pats mygtukas?Apakęs

Moterims pasireishkianti poltergeista galima nurashyti uzkritusiems lupdaziams ant klaviaturos. Zinai kokias kombinacijas galim isgaut Hot Key… siwbas kai pagalvoji Apakęs Apakęs Apakęs
Baisu
Cha cha

Tai vat aš savo akimis šitą fenomeną pamatyti norėjau.Nekaltas Ale autorė kažkur prapuolė.Žliumbia

Matyt išėjo į artimiausią kabakėlį meniu ieškoti.TaipCha cha

Jau atsirado mano meniu juosta LaimingasLaimingasLaimingasLaimingasLaimingasLaimingasLaimingas

radau ne kabakeli Ne o savo programelei Taip dabar tikriausiai teks lekti i kabakeli Cha cha

Padaryk Print Screen ir įmesk į galeriją, nes, man rodos, mes nesusišnekam.Nekaltas

[/quote]

tai kad nezinau kaip padaryti Liūdnasas tau nekokia kompiuteraste, paprasciau gali paaiskint?Drovus

[quote]mergiuzel rašė:
tai kad nezinau kaip padaryti Liūdnasas tau nekokia kompiuteraste, paprasciau gali paaiskint?Drovus
[/quote]

Tai aš tau ir taip paprastai paaiškinau.Taip Išmanančiam žmogui sakyčiau: "Įmesk screenshotą" Cha cha

Bet dabar tai jau nebe taip svarbu.Mirkt Eini į View ir užsidedi varną ant Status Bar. Versija tinginiams Alt+v Alt+sKietas

Tai prisipažink, ką su meniu buvai padarius?Apakęs Ar iš kabako atsinešei?Cha cha

nu gal kada pasieksiu toki lygi Girtas

tai kad suvalge kazkasLiūdnas
tai aisq kad nauja teko uzsisakytiCha cha

Clandestino>ir ka as buciau darius be taves?Nekaltas
dekui uz visa pagalbaTaipGėlė
ikiCha chaLabas