jau susitvarke mano visa Corel Photo-Paint8 programele
daznai as naudojuosi tokia programa kaip Corel Photo-Paint8, o stai sendien isijungiu ta programele ir pastebiu,kad nera meniu juostos vakar tai dar ji buvo, o sendien paslaptingai dingo
tai kaip man dabar paisytikur ji pasislepe?
p.s. viskas jau veikia
Susirask įrankių juostoje tokį mygtuką Maximize Work Area. Ant jo nupieštas langas su rodyklytėmis į visas 4 puses kampuose. Ir jį paspausk. Turėtų susitvarkyti.
zinau as ta mygtukabet tai ne tas ko man reikia
meniu juostos vistiek nera
ir va dar cia viska beziuredama tai netycia dingo ir busenos juosta nes paspaudziau hide status bar o tai kaip ja atgal susigrazinti?
[quote]mergiuzel rašė:
ir va dar cia viska beziuredama tai netycia dingo ir busenos juosta nes paspaudziau hide status bar o tai kaip ja atgal susigrazinti?
[/quote]
Dar kartą paspausk.
Dar kartą paspausk.
[/quote]
tai kur ten spaust, kad nera kur
[quote]mergiuzel rašė:
tai kur ten spaust, kad nera kur
[/quote]
Padaryk Print Screen ir įmesk į galeriją, nes, man rodos, mes nesusišnekam.
Paspaudi Ctrl+J
Ir tada eini i Customization
po to i Command bars ir ijunk kas isjungta
Susijungti tai susijungti, bet man įdomu kokiu būdu, nuspaudus Toggle Status Bar, pradingo pats mygtukas?
Moterims pasireishkianti poltergeista galima nurashyti uzkritusiems lupdaziams ant klaviaturos. Zinai kokias kombinacijas galim isgaut Hot Key… siwbas kai pagalvoji
Tai vat aš savo akimis šitą fenomeną pamatyti norėjau. Ale autorė kažkur prapuolė.
Matyt išėjo į artimiausią kabakėlį meniu ieškoti.
Jau atsirado mano meniu juosta
radau ne kabakeli o savo programelei
dabar tikriausiai teks lekti i kabakeli
Padaryk Print Screen ir įmesk į galeriją, nes, man rodos, mes nesusišnekam.
[/quote]
tai kad nezinau kaip padaryti as tau nekokia kompiuteraste, paprasciau gali paaiskint?
[quote]mergiuzel rašė:
tai kad nezinau kaip padaryti as tau nekokia kompiuteraste, paprasciau gali paaiskint?
[/quote]
Tai aš tau ir taip paprastai paaiškinau. Išmanančiam žmogui sakyčiau: "Įmesk screenshotą"
Bet dabar tai jau nebe taip svarbu. Eini į View ir užsidedi varną ant Status Bar. Versija tinginiams Alt+v Alt+s
Tai prisipažink, ką su meniu buvai padarius? Ar iš kabako atsinešei?
nu gal kada pasieksiu toki lygi
tai kad suvalge kazkas
tai aisq kad nauja teko uzsisakyti
Clandestino>ir ka as buciau darius be taves?
dekui uz visa pagalba
iki