jau pavargau

jau pavargau

Dar ne taip seniai atrodo maniau, kad paskutiniai metai mokykloje bus patys geriausi. Deja dabar as noriu greiciau is cia iseit. Atsibodo ir sunku. O kaip jums?

nu jo sunku, bet ka padarysi (man ne paskutiniai metai bet vistiek sunkoka) o Tu laikykis Mirkt

Na jau ne mokykloj taip faina kad as tikrai galeciau cia mokytis visa gyvenimaTaip. Patikslinu-universiteteCha cha

Sweix, kolega…
Sitie metai - patys savotishkiausi…

jaunimeli, nu tikrai zinokit mokykloj fainai…tiesiog mes laiku neivertinam…
va kai diplominius ginsit, tada zinosit…o dar kai diplominius nesites taisyt i namus po penkis kartus… Žliumbia

jo, man mokykloj neblogai tik as taip neidealizuoju tu laiku. siaip su tais diplomais turbut irgi nebuvo taip jau blogai.

Paskutiniai metai mokykloje bent jau man buvo patys sunkiausi. Fainiausia yra 11 klasej: nereikia jokiu egzu laikyt Mirkt

Mokykloje buvo patys geraisi metai,po to dar univere…bet vis tik kai pasiziuriu i praeiti patys geriausi metai buvo mokykloje…

man tai lengvi metai buvo. nes supratau kad 11 metu buvo praleisti veltui. tai paskutiniai buvo kaip atostogos.

nu man ta 12 klase tai tikras vargas…

geriausi metai dar priesaky Taip

Nekaltas aha jo toli ateity vat vat

Ne ne jus ne taip supratot dar toliau Taip

man patys koshmariskiausi metai mokykloje buvo - 12kl. Todel ir nebenoriu niekad gyvenime i ja grizhti Ne Sulauksi pavasario, tada greitai egzaminai, ir pasibaigs shitas koshmaras. Liko nedaug. Šypsena