Jau nupirkau Fiestą 1.8D, \'94m / YRA FOTO

Jau nupirkau Fiestą 1.8D, '94m / YRA FOTO

noreciau mazytes simpatiskos masinytes vazinejimui kasdien…

fotke profaile Juokiasi

nu nezinau uz tokius pinigus benzinine 93m normali ne iseitu o tu dar dyzelio noriNekaltas

As jau siuliau Fiesta 1.8d (gal net Td pavyktu rasti),analogiskai Eskort 1.8d.Metai manau iseitu ~ 90-93.

nu as is vokieciu pirksiu- dede prekiauja, tai noriu pasitarti ka paprasyt parvezt

Mirkt taip taip Taip

as ta varianta svarstau…bet galvoju dar pasiklausinet, kad pasirinkimas didesnis butu Mirkt

cia po porshe?Šypsena as dar visai siulyciau pamastyti apie colt’a 1.6 dyzeliukas, labai smagus. Uz tiek gal siek tiek senesne iseitu, bet su rudimis nesikankintum. Vazinejau su tokiu, mieste ~6l tai sakau labai normalu. Ir gana minksta, ir vietos gale kaip tokios klases masinoje tai labai normaliai. O siaip tai geriau neapsistok ties vienu variantu, geriau atiduok prioriteta stoviui, ka jau ten dede ras padoresnio, ta ir parvarysMirkt

ok…patikslinu:
man reik mazos masinikes, dvieju duru (ne seimynines), dyzeliuko, kad mazai imtu, kad nebutu senute…nu lyg ir viskas…

ir remontas atitinkamai kainuos Mirkt
BMW vienas jau yra namie Šypsena ir pirma auto BMW buvo Šypsena
tikrai vykes pasiulymas, bet man reik kukliau Mirkt

pirkom draugui eskort 1.8D 93m švarus už 900EUGerai

Eskortu ir fiestu varikliai 1,8D nekokie, zhiema buna problemu, geriau Colt arba Renault 19.

a va Šypsena
paziuresim kas buna su tais 1.8D Mirkt

Sveikinu Labas
kaip sakant ikalbejau Mirkt

Mirkt

tai ka…mergike turesite Mirkt

Nu ir ziaurus gi jus Šypsena
Jei ne lauke laikys ar uzsipylines ziema normalu dyzeli ir nelaikys su beveik tusciu baku, tai netures ji ten tokiu jau dideliu bedu. Tik pasiziurek pries ziema pakaitinimo zvakes, bo bus kaip man Juokiasi

Neturiu ir neturejau dyzelines masinos, bet nejaugi nuo markes priklauso uzsals kuras ar ne? Nors ir i mersa… jei brudo kokio uzpilsi ir bus blogai. Jei naudosi gera ir priedus jei reikia + priziuresi masina(tvarkingos kaitinimo zvakes ir t.t) manau bedu nebus. Nekaltas

Taip

reik ne ant dugno kuro pilt ir ne prasta pilt neaisku dyzeli…
siaip, viskas pakeista jau, priregistravau siand tai dabar dziaugiuos Cha cha
beje, vakar padejau oooo bulka ant dvieju sankryzu Cha cha
o laikysiu ne lauke, o garaziuke

Zinok del savo mazos mases ir pakankamai galingo variklio kaip tokiai masinai 1.8l 60AG,tai tas dyzeliukas tikrai gerai eina Gerai
Tiek pat Ag turi fiesta 1.3 benzas Mirkt

man labiau nei mano EX patinka sita, kas liecia vaziavima…o gedimu ir bedu nebijau, nes su saviske senute daug daug vargelio turejau…

Tai labai smagu,kad tau patinka.Fiesta- maza,smagi,manevringa miesto masina Taip tik taip garsiai nesakyk,nes kai kas perskaitys,kad Fiesta geriau nei Porsche,tai blogai bus Šypsena
Tai kaip del klubo Nekaltas ziurint tema:
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/209019.241-=(730360915