jau geriau degtine, nei alus!!!

jau geriau degtine, nei alus!!!

kiek galima gerti to alaus… fui!!! na cia tik mano nuomone, gal nelietuuviska siek tiek… gal

niu jo bet jeigu koks samagonas tai jau geriau alutisCha chaCha chaCha cha

man atrodo, as tau sakiau mars miegoti Šypsena kitavertus, cia apie samagona lyg ir kalbos nebuvo…

ne jau geriau alus po to degtinele poto vel alus poto degtineleir va tada jau galima eit miegot, aishku jei dar sugebesi eiti

Cha chaCha chaCha chaAlusAlusAlusAlus

Cha cha Cha cha Cha cha manau jau nebesugebetum eiti… nebent keturiom…

nieko tu nesupranti uz alu geriau nieko nera AlusGerai

jau pora kartu bandziau, tai zinok ir tom keturiom jau tada sunkiai einasi
:D:D:D

Pivo bez vodki - dengi na veter!

auksiniai zodziaiGerai

Liežuvis Liežuvis Liežuvis tuomet prasyk, kad kas parnestu Šypsena ajajai tas Alus Alus Alus

nu cia jau aisku skrandzio reikalas, i ka jis geriau reaguoja. man tai alutis lyg ir geriau, bet apstaruoju metu is vis nieko negaliu gerti, kazkaip is gerkles soka lauk, gal tai koks susirgimas? net alus buna neskanus. fui ir laikus prigyvenom…brrrrBlogai

keistas tu zmogus, idomu kokiam kaime gyveni Šypsena Cha cha samagonas vietoj alaus - labai juokinga, SVENVAGISKA !!! :d :d

shalam Mirkt

xixixixi… padarysim kokia nors alaus svente, kur alu pakeisim samagonu Šypsena ot bus… Cha cha

Nuo siol visos temos a la "alus vs degtine" bus trinamos kaip besikartojancios.

kodel??? ko tau netinka alus ir degtine??? Liūdna Nustebęs

Tokia tema jau yra, ir ne viena.

Jei nori pasigerti - tada degtine be kalbu tinka, o jei atsigerti kulturingai - tai alus alsu alus ir dar karta alus… vat… Alus

Nu alaus prigerti irgi galima Kietas

aisas> matai… nuo alucio ir nugirstama Šypsena