Jau 3 men

Jau 3 men

nai nai nai… koks pasipiktines zhvilgsnis! Juokiasi matyt, mama neatsiklause, ar fotkinti galima… Cha cha

o jau lupytes kaip mandrai sudetos Cha cha Cha cha Cha chaalia, Gabriela, kiek pamenu ju, tai man jusu Barboryte gryn tiatis Cha cha Mirktgal kad tamsi Nekaltas

Cha cha Cha cha Cha cha GeraiVV

Apakęs Apakęs Apakęs Apakęs GeraiKoks grozis Myliu

maza tevelio kopija… Šypsena Labas

Solidus žvilgsnis Gerai Reiks aplankyt Angelas

Šypsena

grazhuolis/e koks/ia Geraibet jau zhwilgsnis Cha cha

cia taip tevelio pavydi? Šypsena

nu kad tevelio kopija, tai faktas. Mamyte savo vaiko neturi … o ir siaip tevelio vaikas… Nekaltas Kai tevelis salia - mamytes nereikia Piktas

Ar čia blogai Apakęs Nekaltas Nekaltas Aš tai tik būčiau džiaugusis tokios privilegijos nebuvimu, nes maniškėms lig šiol mama šefas, o tėvas tik tarp kitko… Pavargęs Cha cha

Tilia, dziaukis kad tavo vaikai Šypsena as irgi pavydeciau, jei maniskei tik su teveliu patiktu but Šypsena Nekaltas

Šypsena labai kieta ishraishkele Šypsena Rimtai labai panashu i “nelysk, tevelis mano!” Cha cha Geras kadras. O kad su teveliu gerai, tai laaabai gerai, tada mama dazhniau rankas laisvas turi. Tikrai nesmagu zhiuret, kai tevelis net nesugeba nuramint pravirkusio savo vaikuchio, o bruka mamai i rankas. Chia didelis dalykas, kad vaikas jauchia ryshi su tevu!

Tikriausiai Barboryte jauchia labai stipru ryshi su teveliu - kaip nuotraukoj matyti, net savo chiulptuka patiki ant pirshto ‘padeveti’ Cha cha

Ale jau zvilgsnis Gerai

Nu jau toks issigandias Liūdnas

kaip gera prie tetuko