..jau 23 minute..

…jau 23 minute…

…kai as nematau savo Moteris, nejauciu jos svelniu prisilietimu ir LūposKaip man tai istverti Žliumbia Žliumbia Žliumbia

erotomanas Flirtas Cha cha Cha cha

Rankytes darbštuolės padėtu Taip

elementarus melagis Juokiasi bet yra, kas tiki

ir ka?!?!!?!!??!!?!? Nekaltasnieko nedaryk.

sventa tiesa - i laikrodi paziurejau Drovusp.s. dar 4 minutes.achhhh… Liūdnas

…nu plea - imk pavyzdi ish Dziandzios - ji (Ni) paliko (garbe nupleshes), o anas nieko - stipriai ir divyrishkai priima realybe, necypaudamas ir neinkshdamas - kak nekotoryje. Tpfu ant Tamystos Piktas

Apakęs tavo sirdis akmenine o kepenis - ant foie gras Kanda

o vaizduote neveikia?

nenuostabu kad pabėgo

…ne protiagivaj ruchki - nozhki protianesh… Piktas Zhasu kepeneles skirtos gurmanams, o ne skystaklyniams. Tpfu dar karta ant Tamystos Piktas

otkuda tokios emocijos Apakęs Flirtas

jožyke, bet tu apie Moteris pagalvok - o gal be tavęs jai visai čiki Gerai Girtas pajunta laivę… Pradėk sekti Taip - turėsi usiėmimą Pavargęs ir nesuksi žmogam galvų Veee mintim Cha cha Cha cha

…ibo esmi nestabiliai emocinga asmenybe ir Green Peace nare, kovojanti priesh zhiauru elgesi su nuostabiausiais paukshchiais pasaulyje… Angelas (t.y., pastovu girdyma alkoholiu, kad susirgusiu kepenu ciroze zhasu padidejusias kepenis estu kazhkokie skystaklyniai)…

Na, Ezyy, aš tai perskaičiau, kad vyrai vidutiniškai kas 4 minutės galvoja apie seksą (nors neprisipažįsta). Man tai padarė įspūdį, bet sukėlė įtarimą. Mat kažkur skaičiau, kad mylisi jie vidutiniškai dukart per savaitę… Kodėl tuomet toks atotrūkis, kodėl vyrų mintys taip skiriasi nuo veiksmų? Nekaltas

Apakęs Apakęs Apakęs Pavargęs Pavargęs Pavargęs

…tai negi pats su savim mylesies Baisu - kiek gaunasi tiek ir mylimes Girtas