jamsit?

jamsit?

topgear.com/car-reviews/bentley/60-w12-5dr-auto/first-driveakivaizdi q7 baze Užsispyręs

kada prades prekyba,jei gruodzio 25d kartu su lada vesta,tai bus pravalas sitam Taip

testdraivui uzsirasysiu

komentarai worldwide TG faceboko puslapiuke ziaurus Juokiasi‘‘Somewhat looks like a London cab’’ Juokiasi ‘‘The designer lost his glasses on the morning of signing off this one then?’’

Juokiasi tik norejau parasyti kad uzsakiau 20 vnt. Vilniuje taksy paleisti Juokiasi

Gailas tai negražiai gavosi. Nekaltas Pirkčiau dabar gal 350z arba Z4. Nekaltas

bandysiu deretis su mogo,jei duos kreditu-IMSIU Taip

kad kazkas sake,ten maximalke 15keur Cha cha geriausiu atveju ka igriausi,tai 4butus akmeneje Taipkaip tik naparnikas nupirko 2 kambariu,namas nesenas,bet butas pavarges,su visom skolom atsistojo 3.7keur Cha cha

galetu draugus ir gimines kviestis i svecius Gerai Taip

skris uzsakomaisiais reisais delegacija,gales Siauliuose nusileist Taip

Kas arčiausiai Akmenės iš didesnių miestų yra? Vakar paskaičiavau tai nuo Kazlų Rūdos iki Aleksoto per 30min suvažinėju per daug netriesdamas. Nekaltas Tai visai padoriai. Gerai

Nuo akmenes jauciu geriau per ryga skraidyti Cha cha

mazeikiai,kazkas iki 30km. seip ok ta akmene,net labai ok,klaipedieciu seniuku daug gyvena,parduoda butus kl.perka akmeneje,pasiremontuoja butus,likusius duoda vaikams pradziai gyvenimams.

net mano vysnine xc geriau atrode Cha cha

15min.lt/gazas/naujiena/gatve/pardavejo-salyga-devynis-volg a-automobilius-isigijusiam-juozui-jucui-viskas-arba-nieko-221-543407Kas cia stumde is bangos…kaip vaikai i mokykla Cha cha

Reiks užsukt pas tą volgistą Šypsena Žinau kur bazuojasi. Sunkvežimis pas jį su history serijos numeriais rudais.

Dr002 nukilink linex reklama…paderinsiu kad banga alga tau pakeltu Cha cha

add block plius nieko nepraleidzia, ssd jega Geraivisgi atidaviau dazyt salona , paziuresim kaip laikys part.lt/img/ba0d7ac03c8ceb1bf3e4c3c83f381a7b394.JPG

SUOMIS>jau parasiau i tipro Laiškas ,seip pas mane ant ragelio retkarciais smeizuoja reklamos,bet tikrai ne tragedija,man blogiau buna Cha cha neduoda rasyt i banga,uzkimba ragelis Cha cha seip pabandyk kita narsykle,ne googles chrome,kuri gyvena is reklamos. Taipplay.google.com/store/apps/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowserarba play.google.com/store/apps/details?id=com.UCMobile.intlsita kapoja reklamas Taip