jamsit?
kada prades prekyba,jei gruodzio 25d kartu su lada vesta,tai bus pravalas sitam
testdraivui uzsirasysiu
komentarai worldwide TG faceboko puslapiuke ziaurus ‘‘Somewhat looks like a London cab’’
‘‘The designer lost his glasses on the morning of signing off this one then?’’
tik norejau parasyti kad uzsakiau 20 vnt. Vilniuje taksy paleisti
Gailas tai negražiai gavosi. Pirkčiau dabar gal 350z arba Z4.
bandysiu deretis su mogo,jei duos kreditu-IMSIU
kad kazkas sake,ten maximalke 15keur geriausiu atveju ka igriausi,tai 4butus akmeneje
kaip tik naparnikas nupirko 2 kambariu,namas nesenas,bet butas pavarges,su visom skolom atsistojo 3.7keur
galetu draugus ir gimines kviestis i svecius
skris uzsakomaisiais reisais delegacija,gales Siauliuose nusileist
Kas arčiausiai Akmenės iš didesnių miestų yra? Vakar paskaičiavau tai nuo Kazlų Rūdos iki Aleksoto per 30min suvažinėju per daug netriesdamas. Tai visai padoriai.
Nuo akmenes jauciu geriau per ryga skraidyti
mazeikiai,kazkas iki 30km. seip ok ta akmene,net labai ok,klaipedieciu seniuku daug gyvena,parduoda butus kl.perka akmeneje,pasiremontuoja butus,likusius duoda vaikams pradziai gyvenimams.
net mano vysnine xc geriau atrode
15min.lt/gazas/naujiena/gatve/pardavejo-salyga-devynis-volg a-automobilius-isigijusiam-juozui-jucui-viskas-arba-nieko-221-543407Kas cia stumde is bangos…kaip vaikai i mokykla
Reiks užsukt pas tą volgistą Žinau kur bazuojasi. Sunkvežimis pas jį su history serijos numeriais rudais.
Dr002 nukilink linex reklama…paderinsiu kad banga alga tau pakeltu
add block plius nieko nepraleidzia, ssd jega visgi atidaviau dazyt salona , paziuresim kaip laikys part.lt/img/ba0d7ac03c8ceb1bf3e4c3c83f381a7b394.JPG
SUOMIS>jau parasiau i tipro ,seip pas mane ant ragelio retkarciais smeizuoja reklamos,bet tikrai ne tragedija,man blogiau buna
neduoda rasyt i banga,uzkimba ragelis
seip pabandyk kita narsykle,ne googles chrome,kuri gyvena is reklamos.
play.google.com/store/apps/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowserarba play.google.com/store/apps/details?id=com.UCMobile.intlsita kapoja reklamas