jamam auksta nata


jamam auksta nata

drakoniuk…negali be jo gyvent?

tikrai kad negaliu, tiesiog Apkabinimas Myliu

Baisus

Sakyčiau, geriau ‘Jamam gerą psichiatrą’.

geras balsas, geras atlikėjas Gerai

Nu bl nebedėkit tokių “žvaigždžių”, nes paskui, patys juos garsindami, verksit, kad Lietuvos muzikos pasauly nieko gero. O tas eina paskui ir giriasi, kad intere visi jį myli.

Va rimtai cia, patys gi prisiprasot, o paskui zvengiat is visokiu nesveikeliu ir liudit kad normalus atlikejai kazko neisgarseja Lietuvoj. As pirma karta ta Mineda “Strese” pamaciau, galvojau kad cia ant bejerio bet ka parinko kad nervintu dalyvius, o pasirodo cia “kylanti zvaigzde” ble!

O aš tik aplinkinių dėka sužinojau, kad toks iš viso yra Nekaltas Dar buvau skaičius “Panelėje”, bet kol visi nepradėjo šnekėt ir t.t., tai taip norm ir nežinojau, kžkp iš viso net nesistengiu kišt kitiems jau to, kas ir man neįdomu… Blogai

Čia yra ne tai, kad jau neįdomu… APGAILĖTINA Kvankt?

Piktas

Juokiasi Juokiasi Juokiasiblem, koks issigimelis ;DDD o dar kokios nuomones apie save Juokiasi Juokiasi Kvankt?

Jis tiesiog perliukas yra visoms iš eilės televizijos laidoms Taip Pirma pasirodė tam trikampį ar labirintuose nzn, paskui strese, dabar myli nemyli. Ir kodėl visi jį taip kviečia į tas laidas? Nes būrys idiotų negali be jo gyvent ir garsina jo vardą internete … Ne (užkniso)

o dieve…

Chebra fltrokim muzika kokia mes klausom ir pasakom viena karta NE! Na nes tokie kaip jis, o ju ant Lietuvos yra tikrai daug, tiesiog nepastebedami darom geda sau. Jis niekas, ir niekada nebus nieko jei mes jo nereklamuosim ir neplosim jam! Fu man tai slykstu kad ji rodo per visus TV kaip didziausi aLietuvos zvaigzde, gal jis dar nonres su Mamantovu ar Smoryginu duetu sudainuot! Ir ka tada? Mes vaiksciosim su amikutem su jo atvaizdu! Mylekim tikrus atlikejus, o ne siuksles! Siutas ima vien ziurint tai kaip viskas skamba nuo minedo. Baigiam su juo. Veee