Jaguar

Jaguar

Neblogas mini zoo prie klp yra Gerai tigru liutu, dziagu pumu ne viena rusis kitokiu egzotiku Gerai ir ne toks jau mini tas zoo

Kai cia smaiksciai sikseris Gerai

Geras tas zoo Gerai buvau su vaiku uzsukes, tai patiko Gerai

man tik nejauku kai visos tos stirnos ten palaidos su lamom vaiksto Cha cha

O kur visa savaitgalio dalywacYja du sixerio triochinimais dingo… Nežinau

ai beje leidzia tigriukus glostyt? nes maciau kai kurie isimete i fb fotkes, galvoju nulekt,idomu butu paglostyt Cha cha nes pernai ar uzpernai leido uz papildomas saibas su tais iprastais nusifotkint ir pazaist,siemet maciau jau baltieji tigriukai Gerai

Galim dabar stebėti Sikserio eros saulėlydį Juokiasi

Labai geras tas mini zoo, ir kaip jau teisingai pastebejo, per pastaruosius metus stipriai pletesi ir dabar nelabai jau ir mini toks Cha cha o dar ten matosi statybos vyksta. Pernai atsimenu kai lankemes, liutas riaumot pradejo, kokia 1 minute rekavo, krc iskart visi kiti zverys uztilo, aisku kas vierchatura laiko Kietas Laimingas

jo,ten daznai uzriaumoja Gerai pamenu pataikiau,kai sere juos, pz kaip smagiai visa vista trupina su dantim Ufff

BYTWA tikgriuku paglostymas 15 oiru Cha cha ir eile pastovi Cha cha

sikseri Juokiasi Juokiasiai suzinojau kaina pabuvimo su tigriukais, 15€ asmeniui Juokiasiedit: nu va tuo paciu metu parasem Cha cha bet siaip gaila man ju, jei ten pastovi eile Cha cha gera bizniuka issuko Gerai

15eur uz paglostyma Pavargęs

Gera kurdva už 15 manai ne tik paglostyti leistų?

cia jum bl ne su gyvate ar bezdzione basankej prie tilto nusifotkint Juokiasi

Kazi kiek $ kad nusifotkint su sikseriu?

Jam reiktų taip pat ampulės raminamųjų Juokiasi

youtube.com/watch?v=AhNfwqZ_TwM va toki vaizda gyvai smagu paziet Mirkt

blogai manai Liūdnas

kiek fotkyte kainuotu pas sikseri uz IS’o barankes prisedus? Nekaltas itariu “ant alaus” neuztektu? Klasta Cha cha