J.L. Spears su Britney

J.L. Spears su Britney

gerai Britney atrodo nia? Cha cha visaj nesustorejo pastojus =)))))

jos laukia tokia pat dalia kaip ir kitu amerikieciu Pavargęs

galbut kai pagimdys prades sportuoti ir pns…=)))

arba cia sese baisiai kuda Cha cha

na sitoj vietoj turiu britney apgint Cha cha cia jin gan padoriai atrodo,labai netgi keista sakyciau Drovus Cha cha o del storumo,tai lopai jus Piktas juk ji nescia-ka dietos laikytis,kad vaikas (ar vaikai ) kokiais dauniukais neissivysciusiais gimtu? Nežinau pagimdys ir jei tada nesitvarkys savo kuno…va tada galesit smerkt.

nelabai… nors, turint omeny, kad nėščia tai px dar. Šypsena

panike → tai niekas ir nestumia kvaisa tu =))) gi sakau… pasigimdys ta vaika ir gales dietu laikytis nors ir milijona…;]

>>VersaCe-jeans suauk Šypsenaas apskritai visus kritikuotojus kreipiaus,o tu mane kvaisa isvadinai.O savo nuomones vistiek neapgynei,o tik mano patvirtinai.Tai daryk isvadas.ka reiktu kvaisa vadint.Bet su vaikais nesiginciju.JUu kitoks poziuris i viska,gerbiu GėlėIr siaip esu tolerantiskas zmogus,gali ja ir krokodilu vadint jei tau taip atrodo MirktAs cia gyniau ne Spears,o “mamą” MirktMūsų mamos irgi pastorejusios buvo,kai mus savo pilveliuose nesiojo,natūralu DrovusVa negerai,kai po to viskas suverciama “as po gimdymo” todel taip ir atrodau…reik valios turet ir save priziuret.

panike → ko cia uzsivedei? nesuprantu… gi niekas nesako kad jej rejkia plona but… bunant nescia… visu pirma tu paskaityk 3 komentara… taj wa… nerejkejo man savo nuomones apgynt nes as jau ja sejnej parasius esu…;]

Alia sustorėjus Apakęs Bet vaikutiz bus Angelas

Cha cha

Muzikos klube reikejo sita foto det Nekaltas

Lopės Pavargęs Veee

Abi labai dideles aktores Cha cha