izymybiu (na Lietuvos mastu) gyvenimo atspindziai ju vaiku samoneje+sorry,ka sunervinau

izymybiu (na Lietuvos mastu) gyvenimo atspindziai ju vaiku samoneje+sorry,ka sunervinau Drovus Gėlė

NEPYKIT,CIA TIK MANO NUOMONE

kazkada man Gintare buvo visai nieko-grazi buvo jos dainele apie boruzele…,bet dabat ji man tiesiog slyksti…tokia pratyvna,pasileidusi bobse!
giriasi per visus galus,kad vyra paliko! saunuole tipo!isvaziavus vyrui susirado sau kuili! o paskui telefonu pasako"zinai,brangusis,skiraimes! ir jauciasi pasielgusi teisingai…
bet labiausiai man gaila jos sunaus-ji teigia,kad sis gima ne is meiles,bet is aistros…o jei antras vaikas gims is meiles,tai pirmasis jausis nesisavertis,jei suzinos si fakta…
negi del populiarumo galima aukoti savo vaika? juk,nors jam dabar tik 5 metai,pikti liezuviai jau gali ji izeisti…

Na, vaikai paprastai gimsta iš pilvuko Nekaltas

ar jums negeda lysti i populiariu zmoniu asmeninius gyvenimus ir plakti juos liezuviais? I savo darza geriau paziuretum ir is ten piktzoles issiravetum…Kanda

kazka panasaus norejau parasyt.
Kiba ne tas pats, kas kaip su kuo ir kada? neber apie ka daugiau pletkavot? Nekaltas

aš tai galvoju, kad ji kaip dainavo vidutiniškai taip ir dainuoja vidutiniškai Nekaltas
šiaip jau aš vertinu žmones pagal tai, kaip jie savo darbą daro, tai tik tiek ir tegaliu pasakyt Drovus

Kalbant apie dainininkes talenta, slove ji uzsidirbo perdainuodama jau seniau sukurtas dainas (Boruzele, debeselis , etc.) Galima geretis graziu balsu ar figura, o kad kazka butu sukurusi, deja…

Kita vertus manes visiskai nedomina jos asmeninis gyvenimas. Bet kuriuo atveju ziniasklaida pateikia tik dali faktu todel zinoti kaip viskas yra is tikruju neimanoma. Kam kvarsinti galva ir gadinti nervus del svetimu problemu, kuriu negali nei trupucio itakoti?

…mane tai labai suerzino kai paaiskejo kad B Spyyyrs jau ne cielkaKanda Ble taip apgaudineti - susinervinau nerealiaiBaisu
TaipTaipTaip

Pritariu siaip - reiktu ja vertinti kaip dainininke, o ne kelti visus pletkus i virsu. Man ji tokia na negraziai parasysiu, bet tiesiai - boba “su kiausiais”… Bet gal todel, kad ji yra pastebima, tai labai ir krinta i akis. Nekaltas

ne viena Gintare savo vyra paliko, ne vienas vyras Gintare paliko Šypsena Cia apskritai apie visus norejau parasyt. Nereikia pust is to burbulu. Vaikai irgi kencia del tevu durnumo. O tevai del vaiku, kai tie paauga Mirkt
Ir pabaigai, man visiskai dzin kaip gyvena dainininkai.

kiekvienas gyvena pagal savo galva…geriau dazniau pasoziurekit i save ir savo vidu, tai nereiks kitu teisti

…o gal Gintare dar nekaltaFlirtas
Nekaltas

Man dabartine jos apranga tai siaip sauDrovus Biski vulgariNekaltas
Ale kiekvienam savo. O del seimos - jos seima ir buvo ideali. Bet juk kiekvienas renkasi savo keliaDrovus as manau, daug geriau kad issiskyre, nei “ieskotu aistros” budama istekejusNekaltas Ir siaip kakoj skirtum man kitu gyvenimasDrovus

negaliu pakęst kai viešai aptarinėjama mums nepažįstamų asmeniškai žmonių gyvenimai…jos gyvenimas jos reikalas ir ne mano problemos su kuo kur ir ką ji daro…Nekaltas

o tau kas iš to kad ji tokia ? Cha cha Baisu

tiesa sakant nezinau apie kaimyno petro bei kaimynes brones asmenini gyvenima. Nezinociau ir apie tulos Gintares, jei ne *))*sklaidaTaip

maladiec, jozikas, geras jumoro jausmas
GeraiGeraiGerai

ale ot zmones, knisasi po svetima gyvenima, ziuri kas su kuo miega ir su kuo vaikus daro… na nestovejai tu su zvake prie lovos ir nezinai is ko tas vaikas gime, o ka jau ji pati sako, tai tik viena medalio puse Taip

[quote]anita7 rašė:

[quote]ezyys rašė:
…mane tai labai suerzino kai paaiskejo kad B Spyyyrs jau ne cielkaKanda Ble taip apgaudineti - susinervinau nerealiaiBaisu
TaipTaipTaip

[/quote]
o tau kas iš to kad ji tokia ? Cha cha Baisu

[/quote]
Jinai yra deivė Angelas

o man tikrai nusispjaut kas ką paliko. aš tik dabar sužinojau, kad ji tai padarė. kažkaip keista, iš pradžių rėkė visam pasauliui kokia pas juos meilė, o dabar paliko? gal čia tik taip pletkai.