neseniai darbinei masinai taip buvo tai nuvariau "pataisyti" tai su klijukais patepe truputi ir viskas, kolkas neskyla daugiau, o pazystamam taip buvo tai jis nieko nedare tai po kiek laiko skiltis stiklas pradejo, jam ten po to jiokie klijai nebepadejo ir stikla greziojo, vistiek skilo toliau, po metu keite stikla
pirmai mashinai netaisiau, dabartinei - estijoj kai pravaziavau remontuojamais keliais uzpiltais skalda - tokiu zvaigzduciu koks 10 atsirado, tai pazejau kiek kainuos lopyt - sakau nafig. man pigiau isheis kada stikla visa pakeist… ir jau pusmetis nei plinta ten kas nei ka, nu ir dzin.
ten dar priklauso kokia masina ir kox stiklas pas ja, buna keliu sluoksniu, tai tokie stiklai nebijo visai zvaigzduciu, bet daugumoje tik 2 sluoksniu tai tokiose jei dar pazeisti abu is isores ir vidaus tai tada gali skilti ir toliau
vienai masinai greziau, nes per diena islindo 2 cm skilimo, kol nuvariau iki meistru. o kitai - per pusmeti po 1 cm pavaro, tai negreziau…
siaip ziurek kiek skils - jei ka - vezk pagrezt
birželį gavau fanarą,nuo krašto link vidurio ~10 cm trūkimas,pragręžė ir prileido į siūlę klijų,iškart siūlė buvo kaip plaukas,beveik nesimatė,dabar jau vėl išryškėjo,bet tolyn neina.
Vadinasi man nepasiseke… Ir su kuo kalbejau, visi sake, kad nelaiko. Pirma karta is jusu isgirdau, kad sustojo skiles. Tiesa, i siule nepile kliju o tik i grezta skylute. Du kartus greziau. Po to nuspjoviau i ta reikala. Iskilo kiek reikia - 30cm ir sustojo… O apie zvaigszdutes tai nzn… Turiu viena, bet niekas nesidaro
man apie metus laike, gal daugiau, paskuj pardaviau masina. beje, garantijos nedave, nes klijuotas ant skardos stiklas, sake jei kebulas kraipos - suvaikscios ir viskas. tfu tfu tfu viskas OK buvo