Itartini gydymo metodai

Itartini gydymo metodai

Sveiki, ar esat bande del ligu ir problemu konsultuotis su kokiais seneliukais, turinciais savo metodus ar bobulytem, burianciom ir kurianciom receptus?

Na as pati ilgai ir nuobodziai kovoju su problemiska veido oda, isbandziau daug, bet be rezultatu… Kilo mintis, gal gal reiketu nueiti pas kokia bobulyte, uzmaisytu ji man stebuklinga zoleliu tepaliuka… O gal padetuGirtas??? Ka manot? Gal turite ka pasiulyti?

Neik bus tik blogiau,po to kazin ar ir daktarai pades!
Teko girdeti tokia istorija:moteriai gydytojai diagnozavo piktybini augli krutyje,siule operuotis-ji nesutiko,o gydesi pas bobutes,tol kol auglys tapo kumscio dydzio ir truko pats,gydytojai niekuo negalejo padeti tik palengvinti paskutines gyvenimo akimirkas Liūdnas

Manau bobulytes nepades…Nebent koks nors ju pagamintas tepaliukas turi savy atitinkamu zoleliu-medetkos ar kasko panasaus. Bet tada bobuciu ir nereik-nueisni i vaistine ir konors tokio paprasai.Patikrintas budasKietas

As visada buvau uz naturalia medicina Taip manyciau, jei kreiptumeisi i kokia mociute, visa gyvenima gydziusia zmones zolelem, tai butinai tau padetu Šypsena manau lietuvoj yra daugybe ivairiu zoleliu, apie kuriu gydomasias savybes zino tik tuom uziimantys zmones.

…na suprantu,kad kai kuriais atvejais gali buti pavojinga… bet galbut kasnors zino, pazysta ir gali patikinti, kad verta pabandyti?

tikiu,kad yra zmoniu, kurie tau gali pasiulyti kasko, ko vaistinese nerasi… ir jei tai vaistazoles, kaskas naturalaus, negi gali pakenkti?
Nekaltas

nesamone, ka gali padaryt zeleles, kompresai ar uzkalbejimai, ko medikamentai negali padaryt? apsurdas…Nekaltas

…bet kartais tikrai pasitaiko, kad medikai nuleidzia rankas, o va tie savamoksliai ima ir isgydo ivairias ligas… that’s life… Mirkt

TaipTaipTaipTaipTaip as irgi uz. Pvz. lapacio arbata, ja ir gerti galima ir pasidarius uzpila veida tepti. cia reik ne uzkalbejimu, o paprasciausios liaudies medicinos, gali net pati knygyne kokios knygos apie vaistazoles, gydomasias arbatas paieskot.