Itartini ekonomaizerio parodymai

Itartini ekonomaizerio parodymai

Situacija tokia : minu su treciu begiu i kalniuka, ekonomaizeris uzsidega geltona lempiecka (tipo neekonomiskas rezimas), ijungiu antra - ekonomaizeris rodo kad ekonomiskai vaziuoju Šypsena cia gal ekonomaizeris durniuoja?gal taip ir turi buti?o gal rimtesnes bedos?
Masiniukas celica 92 1.6
patarkit … dekui

ziurint koks kalniukas

Ekonomaizeris rodo tik važiuojan 5 bėgiu ir ant tiesiosios o ne mieste per bėgius junginėjant pirmyn atgal.

Tai ka mieste jis nesamones rodo ?

Rodo bet su paklaida. Pas mane ir tas pats stebėk pagal kilometraža kiek 100kilu maždaug ima.

tikrai ne tinta jis rodo momentini kuro imima taip kad jam pohui ar tu 5 ar 1 begiu varai

Tai taip iseina su treciu begiu i kalniuka(noredamas islaikyti pagreiti) jis daugiau ima benzino nei su antru begiu… cia gal todel kad tik 1.6l ?

nepamirsk treciu begiu apkrova didesne varikliui daugiau gazo spaudi daugiau benzo… aisku reikia ziuret dar i greiti…

Cia tu treciu matyt zemais sukiais kalbasini, todel ir gaunasi - jushka atidaryta, sukimo momento nepakanka, misinys maksimaliai uzriebintas, degimas uzhankstintas, o galutinis rezultatas pish… Šypsena Yjungi antra ir viskas y vietas acistoja. Kas ce taip zmones ismoke kad mazesniem varikliam auksti sukiai yra blogai? Taigi bent jau tepasi viskas kaip reikiant, ypac esant dideliems kruviams… O ir vibraciju zymiai maziau… Šypsena

vaziuojant varikliai turi suktisant normaliu sukiu , o ne ant minimumoNekaltas kartais ir redline palakstyt nekenkia, nu o jei grabas , tai ir iki redlino nedakelt galiNekaltas

Dekui visiems uz atsakymus Mirkt

beje, o nuo kada cia ekomomaizeris mirkcioja lemputemis ar varto rodykles? kazkaip ekonomaizeriu kitas prietaisas buvo vadinamas. ir tik nereik lia lia "visiems aisku ka noreta pasakyti" - taip ir iki raketu pavadinimo kedemis netoli.

Pirmiausia- tai ekonometras,(ekonomaizeris tai karbiuratoriaus sudėtinė dalis)antra - jis nerodo tiesiogiai kuro suvartojimo o tik išretėjimą kolektoriuje-daugiau atidarytas droselis-mažesnis išretėjimas-geltona lemputėŠypsena
Važiuojant į “tavo kalniuką” antru - variklis sukasi lengviau-droselis atidarytas mažiau-todėl dega žalia…Šypsenao trečiu jam sunkiai-daugiau “gazo”-mažesnis išretėjimas-geltona…Šypsena

Ir pas mano carova tas pacŠypsena, ir man del to klausimu nekiloŠypsena