Klubo taisyklės, moderatorių pranešimai
Čia vertinkite IT klubo narių WEB svetaines
IT - Patarimai turinys
Off topic Pasipergyvenkime
Na čia truputį pasikeitė "pasipergyvenkime" su šia
IT Skelbimai: "Aš turiu/ieškau geležiuko ir t.t…"
Mano mintys:
Jei laikyti 5 skraiduoles, tai reikėtų patrumpinti pavadinimus
1 Taisyklės, moderatorių pranešimai
2 IT - Patarimai turinys
3 IT Skelbimų lenta
4 IT klubo narių WEB svetaines
5 OT Pasipergyvenkime
Skaičiumi, nusakau temos svarbą (čia mano asmeninė nuomonė). Paliekant mažiau skraiduolių skaičius rodo kuri būtų ja, o kuri ne.
Aš mastau apie jų mažinimą ir apsistočiau ties 2
Jei palikti esamą skaičių, manau reikėtų:
1 Taisyklės, moderatorių pranešimai
2 IT - Patarimai turinys
3 IT Skelbimų lenta
4. Software 4 U
daugelis klausimų su šiomis vietomis susiję. Jei paliekate tik du, aišku be taisyklių nepaliksite , bet mano nuomone:
Blogiausiu atveju manau IT - Patarimus galima butu imontuot i antra IT Taisykliu posta.
Nu tada kiekviena siusim ne i IT patarimus bet n**** ups… i IT taisykliu antra posta
Jei rimtai, tai IT patarimai reikalingi, net man ju prireikia ypac kai kalba eina apie Linux…
Na bet jei mane kas pasius i IT Taisykliu antra posta - nesupyksiu
Pirmosios dvi temos be isimtie reikalingos visiems klubo nariams, sekancios taisyklese galima arba IT -patarimuose sudeti nuorodas Nes ne visiems klubo nariams reikalingos reikalingos
Tarp skraiduolių tikrai turėtų būti IT Klubo taisyklės bei IT Klubo patarimų turinys. Daugiau nelabai jų reikia. Na nebent kažko panašaus į "skelbimų lentą".
kadangi pac gan dažnokai užsuku per wap`ą į it.klubą, tai manau kad tikrai tų skraiduolių per daug. manau užteks tik IT patarimai/turinys ir IT Skelbimai: "Aš turiu/ieškau geležiuko…"
svetainės kažkieno pagamintos man nelabai aktualu, pasipergyvenkime galime įkelti į savo meniu.
beje, gal verta skraiduolės titulo “ieškau siūlau darbą…”… manau studenčiokams tai ypač aktualu. ir netik jiems
cu, dar didesnes citatos negalejai sukurti? Kodel turi buti geleziukai? Tai ir svetainiu palikime ar kazkokiu programuotoju kampeli, nes nereikia vienos strities nuimti, kitos palikti, jei abu tau abu skriaudziam
Manau reikia sujungti. Po dvi i viena
Software 4 U su IT Patarimais.
Klubo taisykles ir Moderatoriu pranesimai su IT Klubo skelbimais.
Na o Off Topic arba Persipengyvenkime gal butu galima ir palikt nes manau jei nebus sios temos tai Moderai ja panaikindami uzsikraus dviguba nasta ant savo peciu. Jau ir taip nespeja spynu det(aisku cia dalyviu zioplumas tai vercia daryti), bet be jos isvis bus bardakas. Pamatysit atsiras tokiu kas prirasys ne IT Klubo tema. Cia mano nuomone, o ar sutiksit ar ne spresti jums. Dekoju uz demesi.
geležiukai manau reikalingi ir programeriams ir paprastiems useriams - primesk kiek žmonių į parą rašo koks monikas kompas geresnis ir kiek kas kainuoja
o citata didelė nes prie klavos turiu maisto lėkštę, alaus butelį ir dar icq nuolat baladojasi - nespėji įsiminti pradinės žinutės texto