Isvaziavo in seule

Isvaziavo in seule

Tai va teliukai visi ciesintojai, isvaziavo sitas aparatas in seule per lygiai tris dienas. Vakar ryte pardaviau Šypsena 13800ltl. Jei seuliecei kazkas turit kazka pries mane, galit kersint Cha chaautogidas.lt/skelbimai/bmw-320-320d-sedanas-1999-01192 90900 .html

altima Gerai Gerai

vakar gi tave matė dar prie studelando su šita kregžde Nekaltas

matyt ryte ir mate, nes butent ten atvyko klientai, beje kas cia mane mate?

High_Five atrodo Nekaltas rašė šiandien po kažkuria foto

kažkada kupo tokio norėjau Nekaltas

Mazokai nuderejo Nekaltas

Buvo skelbimuose neseniai kupas, america, 2.8, pilnas faršas. Kažkas 15k. ~00m

buvau parases 14.000 paskutine kaina, tai per telefona pradejo prasyt nuleist, tai sakai px man pora simtu galiu nuleist jei tau labai reik tu pinigu, nu tipo ant keliones. Dar bande kazka lauzt vietoj, bet dede uzsispyres Cha cha

kiek laiko pardavinejei?

gi ble parasyta. Lygiai 3dienas.

o dabar rėžk tiesą, ar ilgai ta mašina džiaugsis? Kas buvo negerai? Cha cha

gi bl nesinervok- nesveika sveikatai Girtas

dar yra visokiu privalumu dabar neatsimenu. ^^ Cha cha Cha cha Cha cha

nu jei jau is seuliu atvare, tai matyt labai norejo, ir zapadlo del keliu simtu neimt, ir vaziuot atgal… As buciau siules 12 Cha cha

Nu buvo defektu aisku kaip visose masinose yra, bet siaip kartas nuo karto ir vaziuokle ir kompe klaidas patikrindavau, tai vaziuokle nieko nereik daryt viskas ledas, o variklis tai biski paprievartaudavau ji paskutiniu metu neblogai, bet manau tikrai geras stovis variklio. siaip kebulas pavarges sakyciau, rata prasivalcuot, o siaip px visai, jei nebutu pinigu buciau toliau sita turejas ir dziaugesis…

asskicker> gerai jau gerai… einu pasiksiu, gal praeis tie nervai…

Gerai DEKs Šiauliuose Ufff

su privalumais tai gerai ten Cha cha