isvaizda-svarbu?

isvaizda-svarbu?

ar labai didele itaka jums daro zmogaus apsirengimas ir isvaizda besirenkant partneri?

Viskas turi! Nera tokio dalyko i ka neatkreipi demesi, aisq i viska ne iskarto! Bet yra tokiu pozymiu, kuriuos galima ir pamirst!Cha chaBučkisGėlės

apsiregimas-keiciamas dalykasTaipbet isvaizdosBaisuper daug nepakeisiNeCha cha

Man atrodo, kad sh… mala tie zhmones, kurie sako, kad zhmogaus ishvaizda ju bendravimui itakos neturi (chia ash ne apie apranga kalbu)…
Nors, duok Dieve, kad tokiu zhmoniu butu kuo daugiau… Gal pagaliau ir su manimi kas nors bendrauti pradetu. Šypsena

Nea.

kad ir kaip tai negeitume, vis delto tiesa tokia ziauriApakęs. turi itakos ir isvaizda, ir apsirengimas. man visai nepatiktu vaikinas , kuris devi istisai treningines kelnes ir dar kedus avi brrrrr…Ne

Tai jei kada mane pamatysi in live, tai nepamirsk pasakyti brrrrrrrCha chaCha chaCha cha

nenusikalbek Šypsena

isvaizda neabejotinai atskleidzia ir zmogaus vidu Taip

nedidele… apie 95% Cha cha

Nemanau! Ka jei grazus zmogus, tai visada geras? Atvirksciai dazniausiai taip nera!Taip

na is pradziu atkreipi demesi aisq i apranga… bet toliau tai nemanau kad labai daug…

nnegalima sakyti kad isorinis grozis netraukia demesio, bet sis grozis laikinas, tad asmeniskai man ytakos turi nedaug, tai kaip zmogus atrodo, svarbu, kad atsipraustu, susisukuotu, na krc kad nebutu nevalyva…

Kai susipazisti su zmogum jo vidinio grozio paprastai dar nematai (neshneku apie visokius mirku, bangu, ir ect mytusLiežuvis ), todel vienintelis akstinas susipazinti daznai ir buna ishvaizdaŠypsena O toleu… na galbut tas dalykas tampa ne toks svarbus, bet po kiek laiko jis visvien ishlysŠypsena Tarkim, kad viskas tiesiog nereaalei, santykiai nuostabus, ir nezada nutrukt… po keletos meteliu, kai aistra truputi aprims (o tai, anksciau ar veliau, visvien atsitiks Taip Liežuvis) prades lysti nepasitenkinimas viena ar kita parnerio savybe Ignore Cha cha
Tad, tiek vidinis tiek ishorinis grozis yra svarbuŠypsena Procentaliai neskirstysiu… Tai, kogero, perdaug subjektyvus dalykasKietas

Manau, kad grozhis po viena nevaikshto, vidinis grozhis turi gyventi harmonijoje su ishoriniu. O kadangi grozhis savoka labai plati, o skoniu labai daug ir ivairiu tai ir bedu del neturetu kilti. Svarbu butu balansas.

isvaizda 30% uzima, o like 70% - vidinis grozis…Šypsena

Niekada nesupratau zhmoniu tokius abstrakchius dalykus apibudinanchius tokiais tiksliais skaichiais,…

ne skaiciais o procentasi, o tuo norejau pasakyt, kad daugiau vertinu vidini zmogaus pasauli, nei isorini groziŠypsena

Istikro tai jeigu tavo figura grazi…turi nuostabias, melynas akis, ilgus plaukus.tai pati graziausia esi kai nuogaŠypsenaApakęs