ISTOJAU I VU Vadyba ir verslo administravimas, neakivaizdini-mokama…
…kodas 448, gal atsirastu grupioku?
Man atrodo, tau reikia dokumentus i VU nuvezti ir ten viska suzinosi ir kvita gausi, pagal kuri sumokesi.
Privet. Tai va Renata busim kursiokais. Viska reikai pristatyti iki sio 4-adienio. Studiju Imoka pusei metu 7,5 MGL arba 937,50 LT Su savim reikia tureti atestato originala bet pasiimk ir likusius dokumentus kuriuos neseisi kai pridaviai dokumentus…
Tai as jau viska issiaiskinau.Leido moketi dalimis, sumokejau 300Lt.Kitus mokesiu po rugsejo.Liko tik studento pazymejima pasidaryt.
…kaip sekasi su pažymėjimais?
ir as to paties norejau paklausti, kaip ir kur juos darytis?
Snore sumoki 20lt,uzpildai blankus su VU spaudu ir vsio.Pazymejima per pirma susitikima sake atiduos!!!
zmogauskudikis rašė:
Snore sumoki 20lt,uzpildai blankus su VU spaudu ir vsio.Pazymejima per pirma susitikima sake atiduos!!!
nieko nepildžiau ir 20lt nemokėjau…reiškia negausiu
Nu nzn. Mman iskart,kai tik pridaviau dokumentus jau i VU, liepe nueit uzpildyt dok. pazymejimui. Sesuo i kolegija istojo,irgi taip pat pilde.
zmogauskudikis rašė:
Nu nzn. Mman iskart,kai tik pridaviau dokumentus jau i VU, liepe nueit uzpildyt dok. pazymejimui. Sesuo i kolegija istojo,irgi taip pat pilde.
eisiu klausti ryt…sako labai jo reikia bibliotekoj…be jo knygų išsinešti negalima
fa_ba rašė:
zmogauskudikis rašė:
Nu nzn. Mman iskart,kai tik pridaviau dokumentus jau i VU, liepe nueit uzpildyt dok. pazymejimui. Sesuo i kolegija istojo,irgi taip pat pilde.eisiu klausti ryt
…sako labai jo reikia bibliotekoj…be jo knygų išsinešti negalima
Tiap tiap.Man sake,kad net uzduotis per atsiskaitymus pagal pazymejimo nr isdavineja(bent jau KTU).
fa_ba, Ka studijuosi,jei ne paslaptis???
zmogauskudikis rašė:
fa_ba, Ka studijuosi,jei ne paslaptis???
taigi temos pavadinime parašyta
Sorry.Pamaniau,kad tu tiesiog Vu ir apie paz. teiraujiesi.Jooo…Va ka reiskia ilgai i monitoriu spoksoti
zmogauskudikis rašė:
Sorry.Pamaniau,kad tu tiesiog Vu ir apie paz. teiraujiesi.Jooo…Va ka reiskia ilgai i monitoriu spoksoti
…nepergyvenk
…aš tikrai nesupykau
…tiesa, užduotis juk galima gauti ir pagal studijų knygelės nr.—juk toks pats
Nu ok . Istojot. O ko reikejo pvz cia stojant ? Kokiu egzu reikejo ? Ir kaip patys mazdaug moketes vidurinej ?
SIaip idomu ,nes ir paciam reiks…
Mazdaug mokemes vidurinej. Siaip reikejo nemazai pasimokyt, kad islaikytume valstybinius egzus. Sekmes!
jokių egzų…tik atestatas…jei po vidurinės ir kiti baigimo dokumentai(jei dar kažkur mokeisi)…dar papildomi balai už 2m. darbo stažo ir dar sportininkams
(bet apie tai tik girdėjau)
Henrys rašė:
Nu ok . Istojot. O ko reikejo pvz cia stojant ? Kokiu egzu reikejo ? Ir kaip patys mazdaug moketes vidurinej ?
SIaip idomu ,nes ir paciam reiks…
Na vidurinej buvau pirmune, dar mokiausi profesinej (kas dabar labai gelbeja cia), laikiau valstybinius egzaminus, islaikiau ne per geriausiai tai ir mokausi mokamam dabar.