istikimybe

istikimybe

Gal kas nors gali paneigti, kad niekada neturejo meiluzes ir buvo istikimas zmonai. as manau taip nebuna, bent as tokiu zmoniu nepazistu.

mano Vyras niekada neturejo meiluzes ir yra man istikimas. jis taip sako, vadinasi, taip ir yra. kai turesiu pagrindo netiketi - netikesiu. gal. ir as neturejau meiluzes. ir nesirengiu tureti.

Nu aš tai žmonos neturėjau…
O kodėl jau nebūt ištikimam ar ištikimai, jei myli? Apkabinimas

foxe, pritariu ir as tokiu Vyras dar nekarto nesutikauLiūdnas
Flirtas

Ištikimų nebūna…

nezinau kaip su zmonom, bet man istikimybe santykiuose - labai svarbu. tai tas pats, kas pasitikejimas - jis arba yra arba ne.
Ir nuo to priklauso santykiu kokybe

koks skirtumas

Vel apie ta pati…Šypsena
Nu dar kart pasakysiu, kad kai vedziau, nesusitikinejau nei su viena moterim…
Ir ką?..

Galiu tik viena dar dadeti, jei tinkamoj ,vietoj su labai grazia mergina, tai kiekvienas neatsisakytu.

Ir nieko… Ir ar tikrai niekda net nepagalvojai apie…?

Nu tai tavo nuomone, dabar turėčiau nebepasitikėt savo draugu visiškai? Abu esam skirtinguose miestuose, susitinkam tik savaitgaliais ir tai ne visada, tai vadinas jau meilužę jis turi? O juk dar net ne vyras man… Na jau ne… Mes vienas kitą mylim ir vienas kitu pasitikim. Nekaltas

Zinai yra posakis"Niekada nesakyk niekada". Apie tai garsiai nekalbama, tai atsitinka dazniausiai atsitiktinai, nei vienas nera tobulas. O svarbiausias dalykas santykiuose - neieskok kabliu, klaidu, nekask kitam duobes - pats i ja ikrisi. Geru zmonu vyrai nepalieka, geriems vyrams zmonos ne stato ragu. Kiekvienas veiksmas yra paaiskinamas, tik reikia noreti suprasti “Kodel ji/jis TAI padare”. Nekaltink kt. - nekaltins taves.Tūsas

Gerai

Temos kartojasi. Gal susimetam ir uzsakom sviezius visuomenes nuomones tyrimus - kiek Vyras naudojasi meiluziu paslaugomis Nekaltas

Liūdnas

Zinai, yra toks filmas - Briliantine ranka…Ten toks herojus sako - nera nei vieno vedusio vyro, kuris nors akimirkai nenoretu buti viengungiu…Cha cha
Galvojimas yra kitas dalykas…Cia klausimas buvo apie tai ar turejai meiluze ar ne…Jei kiltu nenumaldomas noras rasti kita moteri, tai manau nebutu labai sudetinga…Matau, kad man to nereikia, jei neturejau tokiu nuotykiu…O atsitiktiniai atvejai - tai irgi juk praktishkai del to, kad zmogus turi tendencija pasilinksminti be zmonos…

Na matai… galvojimas kaip ir galvojimas nuo to nei šilta nei šalta…
Neskaitant, tų atvejų kai tai užvaldo tavo mintis visiškai.Šypsena
O atsitiktiniai atvejai jau priklauso nuo to, kaip žmogus juos traktuoja. nes ir atsitiktinis irgi skaudina kaip ir neatsitiktinis, nors ir kokiu ten nuotykiu tai vadintum…ir kaip beteisintų…
O išėjimai be žmonų ar be vyrų - reikalingi, netgi būtiniMirkt