Bebendraujant su vienu žmogumi, išgirdau klausimą: ar galėtum būti neištikima savo vyrui (vaikinui), jei būtum tikra tuo, kad jis apie tai niekad nesužinos? Atsakymas : NE.
Atsakiau negalvojus, nes žinau savo poziciją. Gal kažkam atrodys naivu ar kvaila, taip kaip pasirodė tam žmogui mano atsakymas, nes jis buvo vienareikšmiškai pasakytas, bet dėl "sportinio intereso"…ir apskritai to tikrai nedaryčiau. Galbūt būtų galima vadovautis posakiu: NIEKADA nesakyk NIEKADA, nes visko gyvenime būna, bet … šiuo požiūriu esu vienareikšmiška. Aišku, kiekvienas elgiasi savaip, mane tik turbūt nustebino kaip ir tą žmogų, šitas klausimas ir dar krūva klausimų, įtikinėjimų, kad taip nebūna…
tu saunuole, kad taip tvirtai tari NE. taciau negali zinoti, kas bus ateity.
buna, kad pamatai kita zmogu ir linksta keliai, ir pajunti toki nevaldoma potrauki…
o po to:
1.permiegi su juo ir grauzi save, kad buvai neistikima.
2. nepermiegi, ir kartais galvoji, kas butu, jei buciau taip padariusi.
o cia jau nezinia kas geriau
tas NE - tai nera irodymas, kad as sventoji, bet paprasčiausiai nenoriu elgtis taip, nežinau kaip tai pavadinti…, tiesiog yra tokiu dalyku gyvenime, kuriems turi tvirtas nuostatas
Aisku, būna kad susižavi… pagalvoji, nesakau, kad nebuna, bet vel gi… jei yra šalia brangus žmogus…
Nenori ir nesielk taip nera sunku buti istikimu ir tai yra visiskai normalu pries bandant eit ne tuo keliu, reik pagalvoti as tiesu nori savo vyreli (kuriuo dizdzuojiesi, kuris savo patrauklumu, samojingumu, darbstumu ir protu "nusluosto" kitiems nosis, kuris tau yra pats pats sauniausias, ir geriausias)i koki locha
Pazistamas dalykas, kai forume "pavaro" ant taves del tavo nuomones, na, reik tai istverti ir nepasiduoti
Nebutina sutikti su visais, bet ir nebutina manyti, kad neistikimybe yra normalus pateisinamas dalykas. Kiekvieno zodziuose slypi jo paties patirtis, tad buk savimi… beje, kazkada buvau pradejusi tema apie neistikimybes… (tai buvo mano pirmoji tema cia, kai uzejusi i Seimos foruma, siek tiek pasibaisejau, kadangi tuo metu buvo daug temu "uzveista" apie ejimus na "lievo" daug nuomuoniu… visokiu