Issiliejo pienas automobilyje, kaip panaikinti smarve?

Issiliejo pienas automobilyje, kaip panaikinti smarve?

tokia visai nejuokinga nelaime atsitiko, issiliejo ant kilimu (jie nenusiima) masinoj pienas…daug pieno, kuo ji isvcalyti, kad nesmirdetu? HELP

nenoreciau nuliudint, bet kiek zinau, panaikinti pieno kvapa - misija neimanoma. arba teks tuos kilimus kazkaip isimti.
kazkada motina pasakojo kad seniai seniai taip buvo nutike, tai kvapas ishliko amziams… taigi manau kad tik ishemus ir kruopsciai su visokiais chemikalais plaunant gal ir pavyktu, bet pienas dazniausiai patenka i visokius tarpelius kur neprieisi, neishvalysi o kvapas tai Apakęs

Joooo, šiuo atveju alus geriau būtų išsiliejęs… Iš kt. pusės, reikia tik pasidžiaugti, kad ne koks kiaušinisVeee

Bandyk kreiptis į tuos, kurie cheminį salonų ar drabužių valymą atlieka - turi jie ten visokių priemonių. Aišku, kainuos…

Beda…!!! As kai uosviene is kaimo veziau su trilitraku bagazinei sake jog neissilies ir labai naiviai patikejau! O, bet, taciau visi trys litrai plaukojo po bagazine, tai liepiau Cha cha uosvienei kuo greiciau imti skudura ir "susigraibyti" ta piena! Po to pats su sepeciu ir fairy isploviau ir su siurbliu issiurbiau ir nieko nebeliko nei demiu nei kvapo! Nuo to laiko nutariau nebevezioti uosvienes o tuo labiau pieno Cha cha Laimingas

Cha cha zinoma situacija, uzjauciu, pas mane ant nusiimanciu issipyle tai naujus pirkau, bet ir tai kuri laika smirdejoCha cha

nu nezinau, gal pas tau bagazine hermeticna, man uzteko tusciu butelaiciu paveziot nuo alaus - prilashejo…ploviau ale vistiek kai ant saules pabuna tai truputi jauciasi kvapas Taip

jo situacija tikrai nelinksma, nekenciu kaip masinoj dulkiu buna ar dar kokiu nesamoniu…jauciu teks pasinaudot patarimu ir chemini valyma atlikt.
P.S. daugiau pachmielui niekada, nie-ka-da negersiu pieno…Liūdnas

pas mano draugo eskorta buvo ant galines sedynes issiliejes pienas-po kiek laiko tas kvapas dingo. Na bent jis sake kad nieko nevale ir savaime isgaravo.
Norit tikekit, norit neŠypsena

Issiimi kilimus isplauni su sampunu ir tvarka. Ash buvau apturejas tokia beda… Padejo

pas mane taip buvo, tai po plovimo gal metus dar jausdavosi, ypac kai silciau, net benzino atsimenu buvau ipyles i bagazine, kad permustu ta smarve, bet nepadejo

wezk i chemini, jie tegu krusas + nusipirk kelis oro gaiwikliusTaip

[quote]Yo!žas rašė:
Joooo, šiuo atveju alus geriau būtų išsiliejęs… Iš kt. pusės, reikia tik pasidžiaugti, kad ne koks kiaušinis
[/quote]

Tai kur kas blogiau nei kiaušinisMirkt