Įspudžiai po Telebimbadienio. Respect Neringai !

Įspudžiai po Telebimbadienio. Respect Neringai Gėlė!

Na ka, gryzau ish tos shventes nerealios, ziuriu foto ir video medziagele ir vis dar negaliu atsidziaugt Gerai. O vaziavau tik del to, kad tatos gimdienis ir padovanojau bilietus, plius seip gi tevus reik ish kaimuko y miesta nuvezt ir parodyt Šypsena Galvojau nebus nieko ypatingo, bet ten vaikai taip uzvare, kad ojei ojei Gerai Gerai… Yspudis nerelus+labai gerai viskas buvo. Poroj vietu pamirso vaikas zodzius, bet issisuko geriau negu suauges sugebetu. Ash apakes kaip ta Neringa tuos maziukus taip isaukleja ApakęsAisku, patys vieni TeleBimBam turbut nebutu padare tokio anshlaginio koncerto (pilna Siemens arena !!!). Jauciu puse tos arenos pritrauke ju sveciai. Vien SKAMP’u kostiumai ko verti… Vilius kaip ish Brisiaus galo nusileides, o Erika y avies kaily yshokus (galesiu foto ydet) plius lietuviskai be akcento “Niekad nebegryshiu namo” varo. Dziurgis&Inculto Namely ant Telebimbam kojeles vare ish lapelio, bet po to taip uz suk suko rately, kad visa arena uzvede Gerai. O Biplanai pasieme kokias 20 bobuciu pensininkiu ir taip ta mazha muse mushe, kad bobutes net nespejo paskui varyt. Stovejo vidury scenos ir tik daires kaip Biplanai aplink lekia. Dar gerai kad dainavo skardziai. Ir cia dar ne viskas, nes tu sveciu n buvo ir visi pavareeee! Nu vienu zodziu trumpai tariant koncertas labai pavykes. Ko deja nepasakyciau apie Siemenco automobiliu stovejimo aikstele Blogai. Shale Siemenco buvau dar pusvalandis iki pradzios, atstovejau valanda kamshty, ir galu gale mentas pareiske, kad jau nebera vietu. Tai palikau masina Akropolio aikstelej ir sumokejau taxistui 10lt kad tuos 500m iki arenos priveztu Piktas Gerai kad ir koncertas pusvalandy velavo, tai nieko nepraleidau… Ydomu butu isgirst kaip kitiem viskas patiko. Kada per telika rodys? Mikutavicius su Neringa daina apie televizoriu tik TV ziurovam ir tedainavo Nekaltas… Ydomu bus pamatyt kaip ten gavos. Tures buti gale uzrasas “Operatoriai: nananan… , M. Mikutavicius, N. Cereskeviciene” Taip

Bliamba as taip norejau nuvaryt… Niu nieko, bus tu telebimbadieniu (tikiuosi). O siaip kazkur uzmaciau, kad LRT sita koncerta rodys ANTRA VELYKU DIENA. Spoksosiu kaip isprotejes Girtas

Respect šios šventės organizatoriams Angelas Tikrai labai šaunus renginys su tokia gausybę žmonių… po DM koncerto manau jokiame kitame koncerte jų tiek nebuvo, mano galva Siemens arenoj sekmadieni buvo minimum 11 000…

Gajla nebuwau Mirkt

as taip norejau i ju nuvaziuoti Liūdnasbet kur tau… kaip fainiai jauciu buvo tai sakes,pavydziu. butinai idek foto, noriu pamatyti Laimingas

Ydejau foto y dienorashty savo.

Taip

vakar visi mano pusbroliai su pusseserem buvo transportuoti i siemen’s arena Cha chanorejo ir mane ten vezti, sake Stano bus Cha cha bet nesusiviliojau… Nekaltas

aaah, Stano Cha cha… Stanislovelis, jia, buvo ir dar kaip. Kazkokia visiskai nauja negirdeta savo daina dainavo. Tipo premjera. Bandziau yrasinet, bet nelabai kas gavos Nekaltas

daba rbelieka nusigrauzt naggus , kad nebuwau Kiaulė Kanda

nu tikrai. priejo buriai teveliu su mazameciais vaikais, mociuciu ir pan., tai jie tikrai ejo sveciu, o ne Neringos kompanijos dainu paklausyt Juokiasi

man tai pasiseke. atvaziavau 17.15 . i arenos aiksteles, aisq, niekas nebeileido, bet masina pasistaciau 2 minutes kelio iki siemenso. Mirkt

itariu, kad jie ten tikrai nieko nefilmavo Mirkt o ta kamera buvo tik butaforine detale.

Girdejau kad kelios dienos iki pacio telebimbadienio bilietu nebebuvo… Is tikruju labai norejau i ji, bet is kito miesto esu tai nelabai nelabai… :] Dievinu Telebimbamus Drovus.

Ash bilietus pirkau penktadieny vakare. Taip kad nebuvo jie ispirkti pries kelias dienas. Tik sestadieny jau nedave, nors norejau dar viena paimt…

Netycia ismukau ir as i koncerta,girdejau tik 2 paskutine dainas…bet vistiek nuotaika iskart pagavo…manau turejo but super Šypsenasuper TBB Gerai Šypsena

et norejau ir ash varyt bet… Nustebęsdrauge ish kauno buvo taij sake nerelai faijnas ir ureal Tūsas tykiu kad tikraij super buvo nes telebimbamaij shaunuoliaiPavargęs Taip Tūsas Gerai Liežuvis Girtas

Labai gailiuosi, kad nejau Žliumbia Žliumbia Žliumbia

ot, matosi kad lietuvis… ne kad [paminetu visaka eru odiu, tai pradejo - patys nesurintktu, puse ten Skamp… ****as tas skamp… visi ejo tik tele bimbam ziuret Liežuviso ash tai susirgau ir teko neit

ash kazhkaip neturejau lb didelio noro y ta konca,bet sekmadieny ryte uzhsimaneu.kur tau,bilietukaj ishparduoti…tikiuos per tv pamatysiu… Laimingas

Miela, miela, miela… Drovusgera, gera, gera… Tūsasdziugu Juokiasi…daug juoko, geros muzikos ir visisko atsipalaidavimo…dziaugiuos, kad ten pakliuvau Cha cha Girtas Flirtas Laimingas