Įspūdžiai iš gatvės

Įspūdžiai iš gatvės

Gražu pavasarį gatvėje, ne tas žodis…
Štai merginos trys eina. Kojos iš po trumpėjančių sijonų tik kyšt, kyšt. Be abejo, gražu… Eina viena šalia kitos, kaip tos komjaunuolės, kurios nebijojo mirti. Jaunatviškas ryžtas…
Suprantama, aš dūlinu priešingon pusėn. Priešingon nei pavasaris, jaunatvė, grožis, jėgų žydėjimas. Bet susidūrimas, trumpas akimirksnis su tuo nežabotu gaivalu neišvengiamas.
Trinkt. Ujjj… rankinė, gal ne krokodilo odos, sminga mano gležnon rankon. Tai tos trečiosios komjaunuolės, po kairei. Skauda, bestija.
Bet pavasaris ir ryžtas jau nuskubėjo tolyn. Palikęs man tik skausmą…
Ne, nu suprasčiau tuos… Tuos, kurių požymiai – sportbačiai, juodi džinsai, juodos striukės, ant galvų užmaukšlintos juodos kepurės. Protokolinės mordos. Nors šiandien kaliūzėn sodink, neapsiriksi. Kad jie taip kirstų, suprantu.
Suprantu ir tuos, kuriems gyvenimo saulė kasdien vakarop, vakarop. Neskeikiant. Ale sugeba tie senoliai užgriozdinti visą šaligatvį. Pro juos nei praeit, nei pravažiuot. Bet kad jaunimas, pavasaris šitaip… Nesitikėjau.
Štai tau ir vėpsot į blauzdas, pasakytų tūlas. Ale visgi pavasaris. Nors ir į priešingą pusę, kad jį kur…

O kas yra saulutės su kabutėm, gal paaiškintum plačiau.

Tikriausiai "saulutes" tai tos, su trumpuciais sijonukais, ryshkespalves… ryshkesnes net uz shviesoforo signalus. Taip. Pavasaris, avariju padaugeja…
O kaip visur ir visda, kaltos Moteris Cha cha

visai gerai cia prirasiai!

…posakį"protokolnaja morda"naudoja siauras ratas mano pažįstamųApakęsApakęsApakęs
?????????

Tu nori pasakyti, kad nusikalstamumo lygis krinta?

…jei neįkirtai-gali būt mano pažįstamas…Nekaltas

Įkirtau, kurgi neįkirsi tamistos. Puikiai žinau, iš ko išgirdau pirmą kartą šitą posakį. Tas pilietis jau amžiną atilsį…

pasakyk kas tavo pazistami (draugai), pasakysiu kas tu. Mirkt

…antokolius…Nekaltas

gamoto belasu…

(Ni), dar neradai?Nekaltas

Isvada - reikia vaikshcioti taip, kad visi ish baimes i shalis ishsibegiotu… Šypsena

Pabandyk ir tu mini uzsidet, galesi trinktelt kam nors.

grazu siandien buvoKietas

siandien Moteris ypac graziosTaip
visoms Moteris GeraiGėlė Mirkt

Tkrai! Pavasaris - akiu paganymo metas! Merginos ir moterys nesamoningai (o gal samoningai?!) dovanoja vyrams tokius reginius. Grazu! Siela dziaugiasi! Laimingas