Įspūdžiai iš "bulių" kautynių ir …
…sekmadieni (vasario 17d.) vyko svente "Smagi musu ziemuzele", kurioje, be visu kitokiu pramogu, vyko ir automobiliu sou.
Buliu kautynes-kurios daugiau buvo panasios i kaskadininku pasivazinejimus savo malonumui. Kautynes uzbaige suolis i toli ir bandymai apversti automobilius.
Originaliausio automobilio rinkimai - dalyvavo labai skirtingi automobiliai. Is visu automobiliu galeciau isskirti kelias grupes: tai amerikietiski automobiliai ir rusiski. Rusiskus automobiliai pakomentuosiu placiau. I rengini buvo atvaziaves dvivietis, su IZ motociklo varykliu, mazas mokomasis automobilis, placiajai visuomeniai zinomas kaip "rankinio valdymo automobilis". UAZ’as su NIVA paruosti 4x4 varzyboms.Sportinis Ziguliukas, kuris is priekio-2106, o is galo-2101. VAZ-2102-"Karve", kuris puikuojasi http:vazi.5t.com puslapyje. Deja, Moskviciu nebuvo, manau, panasaus tipo renginyje galeciau drasiai isvazuoti su 1975m M-412, reklamuodamas internetini Moskviciu kluba http:moskvich.4t.com. Manau, taip pritraukciau daugiau Moskviciu gerbeju i kluba. O tie, kurie turi dar senesnius automobilius, gali visiskai nesikuklindami dalyvauti tokiuose renginuose…
Labas Egi.
matai tikriausiai visus moskviciu jau i metala isveze.
neber ir ko dauzyt.
o kaip parodomaja versija tai ir as bandysiu per koki rengini su savo
M-412 atlekt. tik dar gerokai pertvarkyt reikia. Kad butu ka patodyt.
O tai cia tipo Volniuje buvo?
ot velnias ta diena as kaime buvau.
Buvau sumanes su draugais nuvaziuot pasiziuret.
jauciu linksmas renginys buvo.
O kaip del oro?
dalyviais salciu neissigando?
…ne cia Kovne buvo… ir ganetinai seniai…
egis69 su prisiminimais laiki vel buliu kautyniu sezono? Birzu komanda prades po visa lietuvo irgi vazyneti, tai laikykites Kaunieciai!
nu man jau tos buliu kautynes pradejo nebepatikti ir daugiau i jas neisiu…paskutines buliu kautynes kauno zalgirio stadijone…nieko gero! vienintelis ispudingas dalykas buvo kad su masinukais dare mirties kilpa, o daugiau nieko gero…masinos taip padarytos kad jau net nebesusigadina po smugio nei kiek… o tas durniskas zaidimas kad kuo daugiau ratu apsukt isvis nieko gero tada tik visi bega viens nuo kito…galetu padaryti aikste ir kas liks vaziuojantis tas laimes vot tada tai butu idomu! o dabar…
Visas buliu kautynes gadina Joniskio komanda su geltomis sieromis , jie vaziuoja tik del tasku, o ne del idomumo. Apsivirine tas sieras, net baisu , atsitrenki i jas ir atsoki atgal kaip nuo sienos
, o kai vienas is ju atsitrenke tai mano neparuostas moskvicius visas sulinko
. Jei dar kam idomu galiu papasakoti ka nors . klauskyte .